. . .

ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale, webinar, 3 aprilie 2017

ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale, webinar

Asociatia Work At Home Moms invita mamele la o noua intalnire provocatoare privind ABC-ul unui atelier de prajituri artizanale!

Daca iti doresti sa afli despre autorizatii, legislatie, investitie, pasii necesari pentru a demara o astfel de afacere, te asteptam alaturi de Valentina Ionita Preotu de la Camera de zi. Atelier de prajituri artizanale!

Data: 3 aprilie de la 11-13
Donatie libera
Inscrieri: contact@wahm.ro
Intalnirea se deruleaza online

Agenda de eveniment:
*Prajituri artizanale intr-un atelier autorizat
*Infiintare SRL
*Pasii urmati pentru autorizare
*Aparatura/Dotari obligatorii
*Utilitati obligatorii
*Costuri lunare de productie
*Distributie/vanzare
*Promovare

Despre Valentina:
Valentina, mamica de Mihnea, vine sa ne povesteaca cum a pornit povestea unui mic atelier autorizat de prajituri artizanale alaturi de colega ei Rucxandra. De la idee la practica va prezenta pasii unei autorizari asa cum i-a trait din propria experienta.

*nota: acest webinar nu inclocuieste necesitatea de a consulta expertii in domeniu: avocati, contabili si institutiile statului avizate in autorizarea unui astfel de proiect. Webinarul are rolul unui schimb de experienta in cadrul caruia Valentina ne impartaseste ce a functionat in cazul ei. Mentionam ca aspectele prezentate se aplica doar pe proiectul ei si este in responsabilitatea fiecarei participante cum le aplica sau dezvolta mai departe informatiile aflate.

Afis: imagine people

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT