. . .

AllPacka.ro – Platforma comparativa de preturi online pentru servicii de curierat

allpacka-ro
Ce este Allpacka.ro?

Allpacka este o platformă online care intermediază servicii de curierat folosind un principiu extrem de simplu: colectează comenzile de livrare de la mai multe persoane (fizice sau juridice) și astfel poate obține discounturi de 50-70% de la firmele de curierat, asigurându-ne că aceste discounturi se regăsesc în prețurile pe care le primești tu!

Știm cât de important este să poți trimite colete către clienți tăi, fără să îți faci griji că plătești un cost prea mare! De aceea avem vești bune pentru tine – Allpacka.ro este singura platformă online prin intermediul căreia livrezi coletul oriunde în țară sau străinătate, la tarife fixe, fără taxe pentru KM suplimentari, indiferent de destinație!

Prețurile vor fi întotdeauna avantajoase pentru tine, iar garanția ca vei primi cel mai bun serviciu o oferim noi, prin intermediul partenerilor cu care lucrăm (UPS, DPD, TCE, GLS și Gebruder Weiss), lideri mondiali în domeniul livrărilor, care sunt flexibili, rapizi și de încredere.

Pentru membrele Asociației Work at Home Moms, avem o ofertă specială! Allpacka îți oferă un discount de 10% pentru toate coletele trimise în luna decembrie, prin folosirea cuponului de reducere WAHM.

Atfel vei obține prețuri începând de la 10,80 lei + TVA/1 kg! Pentru a beneficia de ofertă tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi gratuit aici http://allpacka.ro/inregistrare/ și să introduci cuponul de reducere WAHM la pasul 3 din formularul de comandă.

Intră pe Allpacka.ro, compară prețurile și condițiile de livrare de la partenerii noștri și alege varianta optimă pentru tine.

Curierat rapid, sigur și convenabil ca preț!

Pentru o ofertă personalizată ne poți contacta la sales@allpacka.ro

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT