. . .

Consiliere psihologica online pentru cresterea angajabilitatii mamelor

Asociația Work At Home Moms invită mamele din România care doresc să își crească șansele de angajare si de găsire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la seria online de consiliere psihologica alături de psiholog Raluca Mihai.
consiliere psihologica online
Date: 4 martie, 11 martie si 18 martie
Ore: 10-12
E nevoie de skype.
Participarea este gratuita.
Inscrieri pe contact@wahm.ro

Subiecte propuse:

  • consiliere vocațională
  • time management
  • echilibrul dintre viața profesională și personala
  • descoperirea resurselor cu care plecăm la drum


Aceasta serie de întâlniri virtuale face parte din programul Mom@Work finanțat de Avon Space, prin care urmărim:

  1. Dezvoltarea de instrumente care să susțină mamele în găsirea unui loc de muncă
  2. Implementarea unui program de reintegrare profesionala, printr-o serie de întâlniri online si fizice pe parcursul a 4 luni începând din martie.

*alte întâlniri viitoare din cadrul programului: lifecoaching, branding personal, public speaking și multe altele.

Despre Raluca Mihai:
Numele meu este Raluca Mihai, sunt psiholog consilier autonom (formare in psihologie experientiala – consilierea familiei, adultului, cuplului şi copilului), formator certificat si nu in ultimul rand, mama unui baietel superb.
Maternitatea si intalnirea cu baietelul meu m-au ajutat sa-mi indrept atentia mai mult catre familie, in tot ansamblul ei si sa imi doresc sa dezvolt programe prin care viitori sau proaspeti parinti sa se adapteze mai repede si mai usor noului statut, militand in acelasi timp pentru o educatie bazata pe iubire si respect. Astfel, in prezent lucrez cu cupluri, familii si parinti in programe de dezvoltare personala individuala si de grup, pornind de la ideea ca noi, parintii, suntem primul model la care copiii nostri se uita si ca ceea ce vrem sa vedem la ei trebuie sa reflectam in primul rand noi.
In practica mea am intalnit adesea femei care, odata ce au devenit mame si-au reanalizat viata in tot ansamblul ei, prioritatile si valorile. Astfel, de multe ori, familia, copilul si timpul petrecut cu cei dragi devin o prioritate. Pentru ca acest lucru sa se intample, insa, este nevoie sa aiba loc schimbari in stilul de viata, inclusiv pe plan profesional. Foarte multe mame opteaza acum pentru varianta de a lucra de acasa, astfel incat sa reuseasca sa echilibreze viata de familie cu viata profesionala. Dar pentru ca acest aspect este inca nou in tara noastra, acest drum este de multe ori anevoios si greu de parcurs.

Despre Avon Romania:
AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 românce comandă produse Avon cel puțin o dată pe an. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Afiș: Imagine People

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT