. . .

Contabilitate – Infiintare SRL, 14 iunie 2017

Contabilitate – Infiintare SRL

Asociatia Work At Home Moms va invita la un curs online despre CONTABILITATE – INFIINTARE SRL
CREATOR SI TRAINER: RAMONA SERBANICA

Data: 14 iunie de la 10-12
Intalnirea se va desfasura online in baza agendei de lucru si intrebarilor formulate in mailul de inscriere
Donație liberă in semn de susținere a comunității Work At Home Moms.
Inscrieri: gabriela.rusu@wahm.ro

DESCRIERE CURS:
Intr-o lume in care informatiile sunt atat de amestecate incat nu mai stii pe cine sa crezi, in ceea ce priveste partea contabila lucrurile nu pot da cu virgula. Totul trebuie sa fie clar. Afla ce forma legala se potriveste proiectului tau, ce presupune infiintarea unui SRL din punct de vedere al costurilor, al actelor necesare precum si al documentelor ce trebuie intocmite, si nu in ultimul rand, afla care sunt ultimele modificari in materie de legislatie.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar online vor putea sa decida ce forma legala se potriveste proiectului lor si vor afla ce acte sunt necesare pentru infiintarea unui SRL.

TEMATICILE CURSULUI
1. Infiintare SRL 2017 (costuri, acte necesare etc)
2. Mai este rentabil sa iti deschizi un SRL-D?
3. Sesiune intrebari si raspunsuri la obiect

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune online de 2h. Va cuprinde partea principală de expunere și partea de întrebări de la participanți in baza exprimarii acestora prin mailul de inscriere.

DESPRE TRAINER
Numele meu este Ramona Serbanica si sunt mămica de 2 copii minunați. Lucrez in domeniul contabilității inca din timpul facultății, insumez o experienta de 11 ani. O parte din acesti ani i -am petrecut in 2 firme de contabilitate iar in momentul de fata sunt expert contabil la o companie austriacă. Am reusit anul acesta sa-mi îndeplinesc visul , acela de a imi deschide propria mea firma de contabilitate. Sper in viitorul apropiat sa imi pot închiria un sediu frumos unde sa imi pot desfasura activitatea 100% . Imi doresc de asemenea sa pot renunta la jobul meu si sa devin 100 % wahm.

https://www.facebook.com/Expertcontabiltop/

Coorganizator: Raisa’s Books, multumim Alina Seran

Afis creat de: Marina Bejan:
https://www.facebook.com/gagiarau.marina?fref=ts

De la Creativas.ro
https://www.facebook.com/creativas.ro/?fref=ts

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT