. . .

Cosul cu bunatati

Vream sa va multumim pentru implicare in initiativa “Cosul cu bunatati”, demarata de Asociatia Necuvinte si Asociatia Work At Home Moms, in sprijinul mamelor care trec prin abuzuri psihice si fizice.

Ce anume am reusit sa strangem impreuna!

UPDATE STATUS LUNA SEPTEMBRIE 2018

👉Financiar:
510 lei – au fost oferite doua carduri de cumparaturi unei mame cu baietel, Bucuresti si unei mame cu doua fetite, Bucuresti. Una dintre ele a inceput sa planga mai ales ca nu si-a primit salariul in preajma sarbatorilor.

👉Produse si servicii
BUCURESTI
asistenta juridica gratuita
produse cosmetice ORIFLAME
carticele USBORNE

 

UPDATE STATUS LUNA AUGUST 2018

Asadar, cu fondurile stranse in luna august, am adus incredere, bucurie si optimism, unei familii cu 3 copilasi, Bucuresti.

👉Financiar:
275 lei

👉Produse si servicii
BUCURESTI
asistenta juridica gratuita
geluri de dus si creme de maini AVON
o ora de coaching
10 unturi de corp

BAIA MARE
felicitari

PIATRA NEAMT
3 uleiuri esentiale Young Living de 5 ml: Lemon, pappermint si R.C.
un covoras

DESCRIERE

“Cosul cu bunatati” imbina initiativa partenerilor, colegilor si prietenilor nostri de la Asociatia Necuvinte cu initiativa “Cosul de produse si servicii” lansat de WAHM, in sprijinul mamelor din segment vulnerabil.
———————————-
Cui ne adresam: mamelor care trec sau au trecut prin abuzuri fizice si psihice, din toata tara. Plecam de la segmentul de beneficiare cu care lucreaza deja partenerii proiectului, dar va puteti inscrie pe adresa de mail contact@necuvinte.ro daca faceti parte din targetul vizat. Ulterior, va vom transmite care este documentatia necesara.
———————————-
In ce consta apelul?
1. puteti directiona fonduri la latitudinea voastra catre Asociatia Work At Home Moms. Fondurile vor fi directionate 100% acestui proiect.
Contul Asociatiei Work At Home Moms: RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)
Cu mentiunea: donatie/sponsorizare “Cosul cu bunatati”

2. puteti oferi produse/servicii din gama voastra, gratuite. Va rog sa scrieti in comentarii ce anume puteti oferi si intram in dialog cum le puteti trimite.
Va rog sa luati in calcul ca avem nevoie de autorizatii si avize, precum si de certificate de conformitate daca oferiti cosmetice, alimente etc. Acelasi lucru se aplica si altor tipuri de produse care au nevoie de aceasta documentatie. Discutam punctual, functie de ce anume doriti sa inscrieti.

3. in functie de fondurile stranse, alte produse sau servicii oferite prin cosul de bunatati se vor achizitiona din comunitatea WAHM, in baza unei facturi/chitante/bon fiscal asigurate de furnizor. Selectia produselor/serviciilor o vom face alaturi de Asociatia Necuvinte, pornind de la nevoile semnalate de beneficiare.
———————————-
Va tin la curent lunar atat cu fondurile stranse, cat si cu numarul de persoane pe care le putem sprijini astfel.

IMPORTANT:
*Daca avem in comunitatea WAHM mame care se incadreaza in targetul proiectului: au trecut sau inca trec prin abuzuri fizice sau psihice, va rog sa ne scrieti pe mail: contact@wahm.ro si contact@necuvinte.ro sa putem intra in legatura cu Ana Maria Apopei, responsabil proiect din partea Asociatiei Necuvinte.
**Selectia beneficiarelor, propunerea lor pentru a intra in posesia bunurilor si livrarea cosului le asigura asociatia partenera, respectand confidentialitatea datelor.
***Exista posibilitatea ca beneficiarele sa intre in posesia cosului pe o perioada de mai multe luni, in situatia in care nu apar noi beneficiare care solicita acest serviciu.
**** Exista riscul ca firmele de transport sa nu livreze alimentele pentru beneficiarele din tara, cazuri in care vom directiona doar produse neperisabile.
———————————
Cine sunt initiatorii:
Asociatia Necuvinte lupta impotriva violentei domestice, a incalcarii drepturilor fundamentale ale omului si a abuzurilor indreptate impotriva femeilor si copiilor. Presedinte: Simona Voicescu

Asociatia Work At Home Moms sprijina mamele care lucreaza de acasa, part time, project based, dar si pe cele antreprenoare. Presedinte: Elena Gorun

Multumesc!

Marturii oferite de Asociatia Necuvinte:
Povești de viață ale unor doamne puternice

M. s-a căsătorit în 2008 cu cel care avea să îi provoace trei hernii de disc, o naștere prematură la numai 26 de săptămâni ce s-a scontat cu un handicap al fetiței. După zeci de bătăi crunte aplicate atât ei cât și fetiței lor mai mare, în 2012 M. a reușit să plece de acasă cu ambii copii și să fie adăpostită într-un centru pentru victimele violenței în familie. Acum M. și fetițele ei sunt bine, însă se luptă în continuare cu un om care nu dorește să le ajute financiar și să le ofere copiilor un trai mai bun.

O. a intrat într-o relație abuzivă cu un om care a abuzat-o emoțional și care a agresat-o până și-a pierdut copilul nenăscut. Timp de 2 ani s-a luptat în instanță pentru dreptate, pentru ca în final el să fie condamnat, dar cicatricile rămân.

S. și fețițele ei au îndurat un soț și un tată abuziv care le bătea și le înjura constant. Un tată care printre multe altele le ținea nemâncate, le dădea afară din casă sau le interzicea să se joace pe covorul din sufragerie pentru a proteja covorul. S. și fetele ei au părăsit domiciliul, iar acum își continuă viața departe de cel care timp de 10 ani le-a terorizat.

E. avea 18 ani când l-a cunoscut pe cel care avea să devină tatăl copilului ei. La numai 1 lună de la nașterea copilului acesta a bătut-o, dar ea nu a spus nimănui. Timp de trei ani a îndurat bătăi groaznice, până a spus “STOP” și a plecat de acasă. Neștiind unde va sta sau cui să ceară ajutorul a preferat să lase copilul în grija lui. Acum se luptă să se reunească cu fetița ei și să trăiască amândouă departe de abuzurile lui.

L. a început o relație în 2008, timp de 2 ani totul a fost frumos. Ea a rămas însărcinată, iar el, pierzând atenția totală a ei, a început să o bată. S-a născut copilul, iar bătăile au continuat, o bătea chiar și când era cu bebelușul în brațe. În 2016, a obținut un ordin de protecție și a început lupta pentru custodia copilului. Lupta continuă, întrucât judecătorii nu au înțeles cât de înspăimântat este copilul de tatăl lui și au hotărât o custodie comună.

F. s-a căsătorit în urmă cu 9 ani și are 2 copii de 8 și 5 ani. Tatăl copiilor, deși se poartă frumos cu ei, pe mama lor o denigrează și o face să se simtă că nu este bună de nimic. F. a intentat divorțul și se străduiește acum să scape din relația abuzivă care a făcut-o să își piardă încrederea în ea.

I. a trăit o frumoasă poveste de dragoste până a rămas însărcinată. Atunci s-a declanșat comportamentul abuziv, au început amenințările cu moartea, hărțuirea, șantajul, denigrarea în spațiul public virtual. I. și-a dorit un ordin de protecție temându-se pentru viața ei și a copilului ei, însă o judecătoare a considerat că amenințările nu sunt fondate atât timp cât nu s-a luat act de ele. Acum I. este în proces de divorț și de custodie a copilului.

R. s-a îndrăgostit la 19 ani de cel care avea să îi fie soț și tatăl copilului. După o frumoasă poveste de dragoste s-a născut cel mic, iar viața i-a lovit din plin. Atunci el a început să își schimbe comportamentul, să plece de acasă cu zilele, să ia pastile antidepresive și să doarmă zile întregi. Să o acuze că nu are grijă de copil și că nu se îngrijește de curățenia în casă. Într-o seară, când cel mic dormea, el a decis că i-a fost de ajuns și a dat-o cu capul de calorifer.
Acum R. are un ordin de protecție și stă cu mama ei, iar cel mic se duce la creșă și e fericit.

T. este căsătorită și are 2 copii dintre care unul are autism. În ciuda abuzurilor repetate asupra ei, T. a rămas în domiciliul conjugal până în momentul în care abuzurile s-au îndreptat și către copiii. Acela a fost momentul decisiv care a determinat-o pe T. să plece de acasă împreună cu cei doi copii. Acum cei trei trăiesc într-o garsonieră închiriată de către o organizație nonguvernamentală sub constanta teamă că el ar putea afla unde stau și abuzurile ar putea continua. Acum T. se află în proces de divorț și custodie a copiilor și speră că la un moment dat vă putea scăpa de teamă și își va putea crește copiii liniștită departe de abuzuri și violență.

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

#wahmvulnerabil #cancerullasan #sevindeca1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copii1 Iunie alaturi de WAHM Constanta13 aprilie - 31 mai 2018201821 aprilie 20187-9 septembrieABCabc-ul fotografiei de produsacomodarea cu gradinitaactivitati de vacantaalaturi de Andra Todiritaalături de Irina Marangicaleea terapeuticaAlegerea profesionala cu Paula GodeanuAntreprenoriat in 2018 - Mama AntreprenorAradaranjamente floraleAranjamente Florale cu Anamaria HirizescuAroma de lavanda - ArgesArtaarticol dedicat mamelor creativeAspecte esențiale privind implementarea GDPRatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeAtelier creativ de pictat pe tricouri cu Rada Irimiaatelier croitorieAtelier Cu Si Despre LânăAtelier de automachiaj - machiajul de ocazieAtelier de automachiaj - Machiajul in 10 minute cu Ioana BarbuAtelier de confectionat Anemone cu Roxana Listratatelier de confectionat bujoriAtelier de confectionat Bujori cu Roxana ListratAtelier de confecţionat dreamcatcherAtelier de confectionat Narcise si Lalele cu Roxana-Nina ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana-Nina ListratAtelier de construit figurine-soldăței cu Aura RoAtelier de creatie - in cadrul Mama fest MartisorAtelier de creatie si desen UsborneAtelier de fotografie de produsAtelier de impaslit planete alaturi de Crina ManolescuAtelier de impaslit portofele alaturi de Crina Manolescuatelier de impaslit zaneAtelier de împâslit Zâne-ConstanțaAtelier de mărgeluțe japonezeatelier de pictat traistuteAtelier de picturăAtelier de pictură pentru copiiAtelier de povesti cu ac și ață alături de Cusături DobrogeneAtelier de sapunuri naturaleAtelier de Self MakeupAtelier de Self Makeup - Mame CocheteAtelier Decoupage & ReliefAtelier Decoupage Craciun cu Cristina Tutuianuatelier floralatelier globuriatelier haine cu 9 vietiatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingAtelier Yumeiho (masaj japonez)Ateliere / seminarii la Mama fest - Baia Mareateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiAteliere la Mama FestAteliere la Mama Fest - BucurestiAteliere Mamafest Cluj- Napocaateliere varaateliere wahmAtelierul de împâslit Zâne - ConstanţaAtelierul de Pictat Trăistuţeavioane de hartiebalkanik festBazele planificarii si redactarii unor proiecte de finantarebeautybeauty si rasfatbijuteriiBlogger MomBrăilabrandingBranding personalBrau înflorat cu Irina MarangicbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucurestiBucuresti si IlfovcadouCamara cu veselie - editia a cinceaCateva vorbe despre contractecaut jobcauze și solutiiCe facem cu copiii cand avem de lucru?Ce faci atunci când controlul nu mai e în mâinile tale?cele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiiClopotei ceramici traditionali cu Aura RoClujCluj-Napocacoditele cu tus- Mame CochetecomunicareComunicare Eficientăconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitateContabilitate - documente primare partea 1copilul interior al omului de succesCoroniță de Crăciun cu Roxana Listratcosmeticecosmetice handmadeCosul cu bunatatiCozonac cu maia la Princess Cake StoreCraiovacreştemcroitoriecroitorie de bazaCroitorie de baza 1 cu Irina MarangicCroitorie de bază 3 - Bluza tip IE alături de Irina MarangicCroitorie de bază 4 - Rochia de varăCroitorie de bază 5 - Tiparul bluzei de damăcrosetatCum arata postarea ideala de prezentare a serviciilor pe Facebook?Cum crestem vizibilitatea paginilor de Facebook?cum infiintam un afterschoolCum iti poti gasi timp pentru tine lucrand de acasa?curs de brodatcurs de croitorieCurs de croitorie 4 produseCurs de croitorie pentru incepatoricurs de graficacurs de prim ajutorcurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturiDeclaratia unica 2018Decorarea cu sablonDecoraţiuni din pastă de zahărdecoupagedecoupage de iarnaDecoupage de iarna cu Laura Odagiudefilare modaDemo curs de croitorie dedicat Work at Home MomsDespre EtsyDespre mici si mari meseriasidevenimdezvoltare personalaDezvoltare personala in afaceriDigital marketing Mom@WorkDIY: hainute din materiale reciclatedor de doinaechilibru viata profesionala personalaeditia Ieditie de martisorediție de toamnăeducarea simturilorEducația financiară a antreprenorului românEducatie financiaraelefănțelul coloratElza Ilina Elza - bijuterii rupte din iiEvenimente create alaturi de si pentru WAHMs!Expoziție de fotografie ”100 de zile de vară”expoziție de PaștiFacebook ADS cu Daniela BuracFacebook si business dincolo de graniteFacebook si Seofacebook tricksfelicitare craciunFeminitate pentru Super Mame CocheteFestival de Artizanat - Mama FestFestivalul Dacilor BelișFlashmob - Poarta-ma in povestefonduri europeneforma legalafotograffotografiefotografie de produsfotografie produsFrunzarici la Targul de Craciun MamaFestFrunzarim la MamaFest editie de toamna TimisoarafundraiseGoogle AdWordsgradinaHai la joaca!handmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăhttps://www.facebook.com/events/251647158742775/iarmarocIasiIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeIncepe clasa zero - si acum?infiintare firmeintalnire despre sistemele mlmintalnire wahmInteligenta emotionalaInteligenta emotionala in relatia cu clientii (colaborare WAHM)interviuinterviu cu adriana dumitrascuinterviu cu alexandra cretu de la Chic'n Art DesignInterviu cu Alexandra MotaInterviu cu Andrea Mihaiescu VurdeaINTERVIU CU ANGELA MANDRAGIU DE LA „FETRU FERMECAT” SI „CREIOANE FERMECATE”interviu cu Cris Blackcatinterviu cu cristina ciobaninterviu cu cristina ropotaninterviu cu diana techereInterviu cu Gabriela RusuInterviu cu Georgiana Ropotă de la „Smally”Interviu cu Irina Mitrofaninterviu cu nicoleta nicsan de la fuioru fermecatInterviu cu Oana Georgi- Atelier de maini iscusiteInterviu cu Raluca Purcarea de la Young Academicsinterviu cu svetlana spanuinterviu simona suciuIntroducere in tehnica serveteluluiInvatam sa croimInvatam sa crosetamInvatam sa pictamIubirea - Micuta Particula a UniversuluiIULIE FARĂ PLASTICjocuri din copilariejocurile copilarieijucariiKids Land Festla mama acasaLa mama acasă - Grădiniţa MayaLa mama acasa in Gradina Rustica!La o plimbarela taifas cu un artistlibrartisLicitatie online Work At Home Moms RomaniaLife&Business Coaching - TO GOlifecoach!ligia bosculogo to golucram de acasalucru de acasamake-upmama antreprenoare presiunea rolurilormama antreprenorMama antreprenor - expoziţie de proiecteMama Antreprenor Connect and networkingMama cauta job nou!mama connectMama Connect & Secret SantaMama Connect and Networking Iunie 2018mama connect clujMama Connect Galațimama connect si trocMama connect şi troc - Baia Maremama connect si troc brailamama connect si troc iasimama festMAMA FEST - ConstantaMama Fest - ediţie de toamnă Baia MareMama Fest - Târg de Crăciun Baia Maremama fest baia maremama fest de pastemama fest martisor constantamama fest timisoaramama singuraMama Start-Up Home and DecoMamaFestMamafest - ediţie de primăvară Baia Maremame care ne inspiraMAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 10Mame care ne inspira- episod 4Mame care ne inspira- episod 6Mame care ne inspira- episod 7MAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 8Mame care ne Inspira. Traditiimame meseriaseMame Meseriaşe în PloieştiMame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan!Mamele singure au superputeri 1 - Situatii abuziveMamele singure au superputeri 2: Demonstratie cosmetice naturaleMami Relax by Marlen CiucăManagementul timpului cand esti WAHMmandale pictate pe lemnmargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratMestesugurimindfulnessMirela'S Handmade STOREMom makeup alaturi de Catalina Daniela Aronne personalizam tricoulnicoleta nicsanNLP in Businessnlp pentru mamiciNoile modificari in Codul fiscal (Pfanoutati fiscale 2018 pfaO prietena nouă: croșeta!O zi ploioasaOng)oportunitati de finantareoportunitati finantareOra de ceramica 2 pentru piciOra de ceramica 3 pentru piciOra de ceramica 4 pentru piciOra de ceramica pentru piciParteneriat Site4All si WAHMpermaculturapetrecerePETRECERE WAHMPetrecere WAHM Baia Marepetrecere wahm bucurestiPetrecere Wahm Craiova - Lavender EditionPetrecere WAHM TimișoaraPFAPiatra NeamtpicnicPicnic in gradinapicnic si drumetiePicnic WAHMPictăm un tabloupictura sticlaPitestiplaci basorelief cu aurelia niculaiplan afaceriplan de afaceripoarta-ma in povestePoarta-ma in poveste (3 intalniri succesive)points of youPovesti cu semne romanestiPRprezentare de modaprezentare modaPrezentarea manevrelor de prim ajutorprint to goproiect fotoproiectie de filmProiecție De Film - Orășelul AlandalaProiectie de filmePromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualaPublic speaking Mom@WorkPut Your Hands in the Air - Palatul National al Copiilorraluca dumitrescuramona rosuReciclare si transfer de textrelatia parinte copilRelaționarea în afaceri - dificultățiRelaxare și cunoașteresa invatam contabilitateSa ne imprietenim cu masina de cusutsa pictam figurina preferatasapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiŞcolărimscolarim crestem devenimscrapbookingsecret santaSecret Santa WAHM ConstanţaSeminar de informare - Curs gratuit Competenţe antreprenorialeSeminar despre dezvoltarea copiilor în functie de varstaSeoSEO. Metode de promovare onlineservicii de consultantaSesiune de beauty si rasfat alaturi de Alina Seransezatoaresezatoare BucurestiSezatoare de croitoriesezatoare de fotografieSezatoare de iarna IISezatoare despre sistemele MLMSezatoare despre sistemele MLM - Forever Living si Herbalifesezatoare MLMȘezătoare pentru mici și marishabby chicSharesi tu potiSI TU POTI - Seminar dezvoltare personala Piatra Neamtsocial media trendsSocializareSocializare 3 GalatiSocializare ConstantaSocializare WAHMsoft skillsspecialist HRSprijin emotionalSprijin emotional pentru mamele singureSRLSRL vs. PFASticlă de sărbătoare cu Laura OdagiuStorytelling "Jack and the beanstalk"street deliverySuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasăsuport grup pentru mame wahmtargTarg De CraciunTarg de Craciun WAHM Iasitârg de PaștiTarg De Primavara Mama FestTârg De Sărbători- Decembrie De Povestetarg de ziua femeiitarg martisorTargul Mamicilor Creative- ConstantaTârgușor de hainetehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementTime Management FacebookTimișoaraTobiasTonik WAHMtricotattrocUn exercitiu pentru a exersa claritatea si increderea in propria capacitate de a ne atinge obiectiveleutilizarea uleiurilor esentialevanzari onlineVernisaj „În Joacă“Vine Mos Nicolae- Party WAHMwahmWAHM Brăilawahm se implicaWAHM se implica - august 2017WAHM SE IMPLICA NOIEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA OCTOMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA SEPTEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA – FEBRUARIE 2018WAHM SE IMPLICA – IANUARIE 2018webinarWebinar - Mama Start-Up LocalWebinar despre feminitatewebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework and life balancework at home momwork at home momsWorkshop Fimo MaciWorkshop: Sunt mamaYin YogaZilele Bucurieiziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT