. . .

Doteaza un atelier

  • Home
  • Doteaza un atelier

UPDATE:

Castigatoare editia 1 – Oana Georgi cu proiectul Atelier de maini iscusite

“Eu sunt Oana de la Atelier de maini iscusite , mama de cretulin Luca de aproape 4 ani si recent in statura de mama antreprenoare divortata Am ales sa renunt la salonul unde lucram cu mare drag ca maseuza pentru a ma putea descurca cu Luca si astfel am luat decizia de a fi propriul meu angajator.Nu am regretat nicio clipa ambele decizii, ma simt foarte bine in pielea mea si simt in toti porii mei ca sunt Wahm cu adevarat 
Aici e a doua mea casa , aici a luat viata proiectul meu cu lut pe care sper sa il maresc.Pentru asta am nevoie de o masa de lucru foarte bine organizata, cu sertare si organizatoare pentru ustensilele mele care ocupa acum 3 sferturi din masa la care mancam Este haos cand trebuie sa fac loc asa ca aceasta este marea mea dorinta pe langa mateterialele de uz zilnic si ustensile noi
In wahm sunt activa de dinainte sa fiu moderatoare , acum ma implic in campaniile propuse lunar prin licitatii, donez, urmeaza sa depun formularul de 2 % si recomand tuturor sa cumpere si sa ne sustina comunitatea wahm
Va super multumesc si iubesc!”

Suma stransa: 1.015 RON

DESCRIERE INITIATIVA

“Doteaza un atelier” – proiect prin care ne dorim sa dotam cu materie prima, instrumente de lucru, ustensile de baza, un atelier al unei mame, aleasa prin concurs pe grup si jurizare asigurata de echipa WAHM.

https://www.facebook.com/groups/WAHM.Romania/permalink/2032109566878515/
Acoperire: nationala
Frecventa: lunara
Mod derulare:
ETAPA I (21 ianuarie-14 februarie) – FUNDRAISING

Aceasta initiativa se desfasoara pe baza de donatii in contul Asociatiei Work at Home Moms:
Contul Asociației Work At Home Moms este RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR) – cu mentiunea “doteaza un atelier, donatie”
Orice donatie in cont este incurajata si binevenita.
Vom putea sti pe 14 februarie care este suma cu care putem sustine primul call. Dupa 14 februarie, anuntam ETAPA II, de inscriere proiecte si jurizare.
NOTE:
>>Competitia va fi adresata doar proiectelor cu forma legala.
>>Juriul va puncta si implicarea anterioara in ong.
Asadar, daca doriti sa va alaturati acestui call, haideti sa incepem etapa de fundraising!

 

ETAPA 2 (20-27 februarie 2019) – CALL PROIECTE

INSCRIEREA PROIECTELOR
Inscrieti aici pana pe 27 februarie proiectul vostru precizand urmatoarele:
– o descriere a proiectului vostru,
– un link catre proiect
– nevoile de baza si cum vor fi acoperite din suma stransa din fundraising (materie prima, instrumente de lucru, materiale si ustensile)
– cateva randuri despre ce ati facut pana acum in directia proiectului vostru.
– cum v-ati implicat pana acum in sustinerea ong-ului
ETAPA 3 (perioada 1 – 8 martie 2019) – JURIZAREA

Cum vom selecta proiectul?
Important! Proiectele inscrise trebuie sa aiba forma legala
Castigatoarea va fi desemnata prin medie facuta intre votul comunitatii si o nota oferita de asociatie pe baza implicarii anterioare.
Castigatoarea ne va trimite in maxim 1 luna de la primirea sumei alocate un raport in care va detalia cum a folosit sponsorizarea si justificarea sumelor in acord cu scopul declarat al initiativei.
OBSERVATII:
– lipsa raportului sau neconcordanta intre scopul pentru care au fost primite sumele si modul de directionare a acestora, duce la obligatia de a returna 100% suma in contul Asociatiei, urmand sa reatribuim premiul.
– va rugam nu solicitati likeuri pe alte canale, votarea se face doar pe acest grup, in caz contrar, se va recurge la descalificare. Multumim de intelegere.