. . .

Evenimente create alaturi de si pentru WAHMs!, 1 septembrie 2018

Evenimente create alaturi de si pentru WAHMs!

Asociația Work at Home Moms, filiala Cluj, vă invită sâmbătă, 1 septembrie, începând cu ora 13.00, la unul dintre cele mai de suflet evenimente marcă proprie, organizate până astăzi – vernisajul expoziției „Stiluri și tablouri WAHM”. Expoziția va fi găzduită de cinematograful Dacia, în perioada 1-10 septembrie și va reuni cu mândrie lucrările a 13 mămici creative, membre ale asociației.

Simțim că acest eveniment marchează totodată un nou pas în activitatea noastră, reprezentând o piatră de temelie pentru dezvoltări ulterioare. Această expoziție stă mărturie atât maturității noastre, ca asociație, cât și creativității participantelor care au făcut-o posibilă.

În fiecare dintre lucrările expuse, este un crâmpei de suflet. O fărâmă de amintire, de vis, de secret sau dorință, ce prinde formă fizică în fața voastră, în moduri felurite, la fel de unice precum fiecare memorie în parte. Iar nimic din ceea ce vi se așterne în față nu e un simplu tablou.

Dar haideți, înainte de toate, să cunoașteți expozantele, ca să vă puteți convinge singuri de toate acestea:

1. Ioana-Cristina Teodorescu este absolventă de studii în domeniul comunicării și autor a două cărti de poezie. De-a lungul timpului, a colaborat cu diverse reviste, abordând preponderent jurnalismul cultural, iar în prezent se dedică redactării de texte de promovare și conținut web. Se descrie ca fiind o iubitoare de oameni și cuvinte, și speră ca cea mai mare realizare a vieții sale să fie fiica sa, în vârstă de 1 an și 3 luni. Ioana va expune tablouri cu poezii personalizate creație proprie, lucrări ce pot reprezenta cadoul perfect când vine vorba de prima vizită la un nou născut, participarea la un botez sau o nuntă, o aniversare sau, de ce nu, un simplu „mulțumesc”, rostit într-o manieră inedită.

2. Mihaela Rebrean, de meserie inginer peisagist si doctorand pe tema acoperisurilor verzi, actualmente mămica unui băiețel de 1 an și 7 luni, ne propune niște tablouri „vii”, ce pot înveseli și evidenția orice colț de locuință sau spațiu de lucru – minunatele tablouri din licheni. Tehnica abordată de Mihaela îmbină dragostea pentru plante și flori cu cea pentru design, rezultatul fiind unul pe cât de impresionant din punct de vedere estetic, pe atât de benefic pentru sănătate.

3. Romana Maier se ocupă, de asemenea, cu crearea de tablouri din licheni și mușchi stabilizați, opere de artă unice, care au o durată de viață de peste 10 ani. Pe lângă faptul că nu necesită îngrijire și însuflețesc orice spațiu, printre beneficiile unei astfel de lucrări se mai numără și faptul ca lichenii nu atrag insectele, sunt ignifugati și reglează umiditatea din camerele în care sunt amplasați.
Fiind un material foarte versatil, aceștia pot fi lucrați sub orice formă, atât ca tablouri cât și ca sfere sau ghivece, în orice dimensiuni sau culori.

4. Laura Pândaru, la bază medic veterinar, ba chiar doctor în domeniul medical, și mămica unei fetițe de 3 ani, ne va aduce în atenție ceva cu siguranță inedit – tablourile florale! Lucrările sale colorate îmbină florile proaspete și diverse plante (trandafiri, orhidee, verdeață) cu flori uscate și alte materiale non-vegetale (inele de bambus, eprubete, rotocoale din lemn, rondele de lufa). Rezultatele sunt pe cât de plăcute privirii, pe atât de senzaționale din punct de vedere al combinațiilor folosite, transformându-se într-un adevărat festin al simțurilor privitorului.

5. Andra Seleșiu este mămica unui băiețel năzdrăvan de 3 ani, mare pasionată de handmade și, mai nou, antreprenor în domeniul organizării de evenimente. În ceea ce privește mai vechea atracție față de lucrul de mână, Andra a cochetat de-a lungul timpului cu diverse metode de expresie artistică. În prezent, pare să se fi oprit asupra tehnicilor quilling si decoupage, pe care le va și exemplifica pentru noi toți, cu ocazia expoziției, prin intermediul lucrărilor sale colorate, cu un deosebit impact ornamental.

6. Roxana Gorgonaru este o “de 2x mămică”, care a renunțat la confortul vechiului său job de asistent manager în cadrul unui companii de succes, pentru a se dedica familiei și pasiunii sale pentru handmade. Deși de-a lungul timpului a exersat mai multe tehnici, lucrând cu materiale textile și lemn, în cadrul expoziției ne va arăta cum se vede lumea prin ochii săi, cu ajutorul câtorva dintre cele mai recent lucrate tablouri pictate, realizate pe pânză, în culori acrilice. Stilul său delicat și accentele romantice, feminine, vor atrage cu siguranță toate privirile.

7. Grety Marton este o îndrăgostită de zbor, sub toate formele lui – fostă stewardesă, patinator premiat la diverse concursuri de profil, și antrenor de patinaj- poziție care face de asemenea ca noțiuni precum responsabilitatea și dăruirea față de copii să nu-i fie nicidecum străine. În cadrul expoziției, Grety va exemplifica, prin lucrările sale, tehnica Zentangle. Aceasta este o metodă de expresie artistică relativ nouă, extrem de plăcută din punct de vedere estetic și foarte relaxantă, atât pentru cel care o realizează, cât și pentru privitorul suficient de norocos s-o întâlnească.

8. Teo Vidican, sau „cea care pictează fericire”, și-a descoperit pasiunea pentru artele plastice încă de când era mică, urmând mai târziu și studiile unui liceu vocațional, în acest sens. Deși ulterior a ales o altă cale din punct de vedere profesional – cea a Psihologiei – dragostea pentru pictură a însoțit-o oriunde au purtat-o pașii. Actualmente mămică a doi băieți minunați, Teo vine să ne bucure și pe noi cu ocazia expozitiei, prin câteva tablouri realizate in culori acrilice pe pânză.

9. Izabela Igna este farmacist, în viata de zi cu zi, super mămică de Alex și reprezentant al unei arte pe cât de inedite, pe atât de spectaculoase – broderia modernă. Împletind pasiunea pentru tehnica handmade și cea pentru lucrul cu mărgele, Izabela reușește cu un ac și o ață să creeze adevărate bijuterii pe gherghef. După cum spune chiar autoarea, broderia moderna întrunește într-un tablou/ gherghef mai multe stiluri de cusături printre care: running stitch, lace running, tulip, french knot, dutch knot, chain, satin, heringbone, etc, iar expunerea broderiei se face chiar în ghergheful de lucru, folosit ca suport al minunatelor lucrări ce redau aerul noutății unei tehnici vechi de când lumea.

10. Alexandra Petrindean este mămica fericită a lui Rareș care, pasionată fiind de handmade, își mai găsește de câțiva ani încoace timp cât să dedice și dragelor sale lucrări romantice, în stil vintage/ shabby chic, realizate prin tehnica decoupage. Alexandra este realmente motivată în arta sa, vazând pe lângă latura pur estetica a decorațiunilor, și posibilitatea dăruirii unei noi funcționalități si unei înfățișări cât mai atractive, totodată, unor obiecte altfel abandonate, uitate, aruncate. Astfel, veți putea vedea, în cadrul expoziției, ce minuni se pot face cu determinare și un plus de creativitate, și câte metode inedite de reciclare există, dacă știi la cine să apelezi.

11. Corina Roba este mămică cu normă întreagă a doi copii minunați, la doar 26 de ani. Deși pregătirea sa profesională este în domeniul economic, marea sa pasiune – pictura – a urmărit-o, încă din copilărie și până astăzi, deschizându-i noi orizonturi. Exersând diverse tehnici și teme, de la abstract și până la personaje de poveste pentru pereții camerelor copiilor, Corina simte că modul său de exprimare capătă astăzi contur mai puternic ca oricând. Astfel că va fi prezentă în cadrul expoziției cu unele dintre cele mai recente lucrări ale sale, realizate în culori acrilice pe canvas.

12. Simona Marginean este absolventă a Facultății de Business, are 33 de ani si este mămica unei fetițe de 4 ani. Fiind pasionată de lucrul de mână, Simona și-a făcut un scop din a descoperi potențialul estetic și funcțional, adeseori rămase neexploatate, ale multor dintre obiectele pe care le întâlnește. Astfel că acum își dedică timpul găsindu-le noi înfățișări, ori realizând de la 0 cadouri personalizate, pe suport de lemn sau sticlă, prin decoupage (tehnica servețelului, transfer foto). Lucrările sale au un aer vintage și delicat, reușind să însufleșească orice spațiu și să împletească vechiul și noul într-un produs aparte, ce surprinde trecerea timpului în cel mai frumos mod cu putință.

13. Moni Chirila este WAHM de Cluj, coordonator local al asociației și, totodată, mamă de doi copii – cei care o învață constant lectia răbdării și a iubirii. Fiind consultant de dezvoltare personală și astrologie chineză, Moni își dorește să ajute oamenii, prin talentul și pregătirea sa, și să deslușească (măcar o parte din) tainele Universului. Lucrările pe care le va expune în cadrul evenimentului sunt realizate pe pânză, în culori acrilice, și caută să transpună, sub ochii privitorului, dimensiunea văzută și nevăzută a Universului, prin jocuri geometrice de culori și semnificații.
————
Încurajăm orice iubitor de artă să ne treacă pragul, în perioada de desfășurare a expoziției, și să ajute astfel atât la dezvoltarea unei comunități, cât și la promovarea unor artiste pentru care recunoașterea înseamnă, de fiecare dată, mai mult decât validare.
Pentru multe dintre participante, arta înseamnă relaxare și regăsirea de sine la finalul unei zile agitate, pline de provocări cu mâini și picioare mici, dar și un mijloc de a își obține independenta financiară care să le permită „luxul” de a rămâne alături de copiii lor. Considerăm că în ritmul grăbit al vieților pe care le trăim fiecare, în tumultul unei noi zile, acesta este un motiv suficient de bun pentru care să ne oprim puțin în loc, să respirăm de câteva ori în tihnă și să alegem să privim pentru o clipă lumea prin ochii unei mame care își așterne sufletul în fața noastră.
Și tocmai pentru că ne dorim cu ardoare ca acest eveniment să reprezinte și un mijloc de legătură între mămicile creative și iubitorii de artă handmade, vom avea grijă ca în dreptul lucrărilor să poată fi regăsite datele de contact ale fiecăreia dintre autoare. Ba mai mult decât atât, pentru a încuraja și mai mult interacțiunea dintre public și expozant, în sală va fi instalat și un panou de feedback, de care sperăm ca toți vizitatorii să profite pentru a ne împărtăși o sugestie, un mesaj de încurajare sau, de ce nu, o critică constructivă.

Intrarea în cadrul evenimentului este LIBERĂ!
Vă așteptăm cu drag și suflete deschise.
* mai multe informaţii la adresa de email moni.chirila@wahm.ro

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

#wahmvulnerabil #cancerullasan #sevindeca1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copii1 Iunie alaturi de WAHM Constanta13 aprilie - 31 mai 2018201821 aprilie 20187-9 septembrieABCabc-ul fotografiei de produsacomodarea cu gradinitaactivitati de vacantaalaturi de Andra Todiritaalături de Irina Marangicaleea terapeuticaAlegerea profesionala cu Paula GodeanuAntreprenoriat in 2018 - Mama AntreprenorAradaranjamente floraleAranjamente Florale cu Anamaria HirizescuAroma de lavanda - ArgesArtaarticol dedicat mamelor creativeAspecte esențiale privind implementarea GDPRatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeAtelier creativ de pictat pe tricouri cu Rada Irimiaatelier croitorieAtelier Cu Si Despre LânăAtelier de automachiaj - machiajul de ocazieAtelier de automachiaj - Machiajul in 10 minute cu Ioana BarbuAtelier de confectionat Anemone cu Roxana Listratatelier de confectionat bujoriAtelier de confectionat Bujori cu Roxana ListratAtelier de confecţionat dreamcatcherAtelier de confectionat Narcise si Lalele cu Roxana-Nina ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana-Nina ListratAtelier de construit figurine-soldăței cu Aura RoAtelier de creatie - in cadrul Mama fest MartisorAtelier de creatie si desen UsborneAtelier de fotografie de produsAtelier de impaslit planete alaturi de Crina ManolescuAtelier de impaslit portofele alaturi de Crina Manolescuatelier de impaslit zaneAtelier de împâslit Zâne-ConstanțaAtelier de mărgeluțe japonezeatelier de pictat traistuteAtelier de picturăAtelier de pictură pentru copiiAtelier de povesti cu ac și ață alături de Cusături DobrogeneAtelier de sapunuri naturaleAtelier de Self MakeupAtelier de Self Makeup - Mame CocheteAtelier Decoupage & ReliefAtelier Decoupage Craciun cu Cristina Tutuianuatelier floralatelier globuriatelier haine cu 9 vietiatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingAtelier Yumeiho (masaj japonez)Ateliere / seminarii la Mama fest - Baia Mareateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiAteliere la Mama FestAteliere la Mama Fest - BucurestiAteliere Mamafest Cluj- Napocaateliere varaateliere wahmAtelierul de împâslit Zâne - ConstanţaAtelierul de Pictat Trăistuţeavioane de hartiebalkanik festBazele planificarii si redactarii unor proiecte de finantarebeautybeauty si rasfatbijuteriiBlogger MomBrăilabrandingBranding personalBrau înflorat cu Irina MarangicbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucurestiBucuresti si IlfovcadouCamara cu veselie - editia a cinceaCateva vorbe despre contractecaut jobcauze și solutiiCe facem cu copiii cand avem de lucru?Ce faci atunci când controlul nu mai e în mâinile tale?cele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiiClopotei ceramici traditionali cu Aura RoClujCluj-Napocacoditele cu tus- Mame CochetecomunicareComunicare Eficientăconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitateContabilitate - documente primare partea 1copilul interior al omului de succesCoroniță de Crăciun cu Roxana Listratcosmeticecosmetice handmadeCosul cu bunatatiCozonac cu maia la Princess Cake StoreCraiovacreştemcroitoriecroitorie de bazaCroitorie de baza 1 cu Irina MarangicCroitorie de bază 3 - Bluza tip IE alături de Irina MarangicCroitorie de bază 4 - Rochia de varăCroitorie de bază 5 - Tiparul bluzei de damăcrosetatCum arata postarea ideala de prezentare a serviciilor pe Facebook?Cum crestem vizibilitatea paginilor de Facebook?cum infiintam un afterschoolCum iti poti gasi timp pentru tine lucrand de acasa?curs de brodatcurs de croitorieCurs de croitorie 4 produseCurs de croitorie pentru incepatoricurs de graficacurs de prim ajutorcurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturiDeclaratia unica 2018Decorarea cu sablonDecoraţiuni din pastă de zahărdecoupagedecoupage de iarnaDecoupage de iarna cu Laura Odagiudefilare modaDemo curs de croitorie dedicat Work at Home MomsDespre EtsyDespre mici si mari meseriasidevenimdezvoltare personalaDezvoltare personala in afaceriDigital marketing Mom@WorkDIY: hainute din materiale reciclatedor de doinaechilibru viata profesionala personalaeditia Ieditie de martisorediție de toamnăeducarea simturilorEducația financiară a antreprenorului românEducatie financiaraelefănțelul coloratElza Ilina Elza - bijuterii rupte din iiEvenimente create alaturi de si pentru WAHMs!Expoziție de fotografie ”100 de zile de vară”expoziție de PaștiFacebook ADS cu Daniela BuracFacebook si business dincolo de graniteFacebook si Seofacebook tricksfelicitare craciunFeminitate pentru Super Mame CocheteFestival de Artizanat - Mama FestFestivalul Dacilor BelișFlashmob - Poarta-ma in povestefonduri europeneforma legalafotograffotografiefotografie de produsfotografie produsFrunzarici la Targul de Craciun MamaFestFrunzarim la MamaFest editie de toamna TimisoarafundraiseGoogle AdWordsgradinaHai la joaca!handmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăhttps://www.facebook.com/events/251647158742775/iarmarocIasiIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeIncepe clasa zero - si acum?infiintare firmeintalnire despre sistemele mlmintalnire wahmInteligenta emotionalaInteligenta emotionala in relatia cu clientii (colaborare WAHM)interviuinterviu cu adriana dumitrascuinterviu cu alexandra cretu de la Chic'n Art DesignInterviu cu Alexandra MotaInterviu cu Andrea Mihaiescu VurdeaINTERVIU CU ANGELA MANDRAGIU DE LA „FETRU FERMECAT” SI „CREIOANE FERMECATE”interviu cu Cris Blackcatinterviu cu cristina ciobaninterviu cu cristina ropotaninterviu cu diana techereInterviu cu Gabriela RusuInterviu cu Georgiana Ropotă de la „Smally”Interviu cu Irina Mitrofaninterviu cu nicoleta nicsan de la fuioru fermecatInterviu cu Oana Georgi- Atelier de maini iscusiteInterviu cu Raluca Purcarea de la Young Academicsinterviu cu svetlana spanuinterviu simona suciuIntroducere in tehnica serveteluluiInvatam sa croimInvatam sa crosetamInvatam sa pictamIubirea - Micuta Particula a UniversuluiIULIE FARĂ PLASTICjocuri din copilariejocurile copilarieijucariiKids Land Festla mama acasaLa mama acasă - Grădiniţa MayaLa mama acasa in Gradina Rustica!La o plimbarela taifas cu un artistlibrartisLicitatie online Work At Home Moms RomaniaLife&Business Coaching - TO GOlifecoach!ligia bosculogo to golucram de acasalucru de acasamake-upmama antreprenoare presiunea rolurilormama antreprenorMama antreprenor - expoziţie de proiecteMama Antreprenor Connect and networkingMama cauta job nou!mama connectMama Connect & Secret SantaMama Connect and Networking Iunie 2018mama connect clujMama Connect Galațimama connect si trocMama connect şi troc - Baia Maremama connect si troc brailamama connect si troc iasimama festMAMA FEST - ConstantaMama Fest - ediţie de toamnă Baia MareMama Fest - Târg de Crăciun Baia Maremama fest baia maremama fest de pastemama fest martisor constantamama fest timisoaramama singuraMama Start-Up Home and DecoMamaFestMamafest - ediţie de primăvară Baia Maremame care ne inspiraMAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 10Mame care ne inspira- episod 4Mame care ne inspira- episod 6Mame care ne inspira- episod 7MAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 8Mame care ne Inspira. Traditiimame meseriaseMame Meseriaşe în PloieştiMame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan!Mamele singure au superputeri 1 - Situatii abuziveMamele singure au superputeri 2: Demonstratie cosmetice naturaleMami Relax by Marlen CiucăManagementul timpului cand esti WAHMmandale pictate pe lemnmargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratMestesugurimindfulnessMirela'S Handmade STOREMom makeup alaturi de Catalina Daniela Aronne personalizam tricoulnicoleta nicsanNLP in Businessnlp pentru mamiciNoile modificari in Codul fiscal (Pfanoutati fiscale 2018 pfaO prietena nouă: croșeta!O zi ploioasaOng)oportunitati de finantareoportunitati finantareOra de ceramica 2 pentru piciOra de ceramica 3 pentru piciOra de ceramica 4 pentru piciOra de ceramica pentru piciParteneriat Site4All si WAHMpermaculturapetrecerePETRECERE WAHMPetrecere WAHM Baia Marepetrecere wahm bucurestiPetrecere Wahm Craiova - Lavender EditionPetrecere WAHM TimișoaraPFAPiatra NeamtpicnicPicnic in gradinapicnic si drumetiePicnic WAHMPictăm un tabloupictura sticlaPitestiplaci basorelief cu aurelia niculaiplan afaceriplan de afaceripoarta-ma in povestePoarta-ma in poveste (3 intalniri succesive)points of youPovesti cu semne romanestiPRprezentare de modaprezentare modaPrezentarea manevrelor de prim ajutorprint to goproiect fotoproiectie de filmProiecție De Film - Orășelul AlandalaProiectie de filmePromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualaPublic speaking Mom@WorkPut Your Hands in the Air - Palatul National al Copiilorraluca dumitrescuramona rosuReciclare si transfer de textrelatia parinte copilRelaționarea în afaceri - dificultățiRelaxare și cunoașteresa invatam contabilitateSa ne imprietenim cu masina de cusutsa pictam figurina preferatasapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiŞcolărimscolarim crestem devenimscrapbookingsecret santaSecret Santa WAHM ConstanţaSeminar de informare - Curs gratuit Competenţe antreprenorialeSeminar despre dezvoltarea copiilor în functie de varstaSeoSEO. Metode de promovare onlineservicii de consultantaSesiune de beauty si rasfat alaturi de Alina Seransezatoaresezatoare BucurestiSezatoare de croitoriesezatoare de fotografieSezatoare de iarna IISezatoare despre sistemele MLMSezatoare despre sistemele MLM - Forever Living si Herbalifesezatoare MLMȘezătoare pentru mici și marishabby chicSharesi tu potiSI TU POTI - Seminar dezvoltare personala Piatra Neamtsocial media trendsSocializareSocializare 3 GalatiSocializare ConstantaSocializare WAHMsoft skillsspecialist HRSprijin emotionalSprijin emotional pentru mamele singureSRLSRL vs. PFASticlă de sărbătoare cu Laura OdagiuStorytelling "Jack and the beanstalk"street deliverySuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasăsuport grup pentru mame wahmtargTarg De CraciunTarg de Craciun WAHM Iasitârg de PaștiTarg De Primavara Mama FestTârg De Sărbători- Decembrie De Povestetarg de ziua femeiitarg martisorTargul Mamicilor Creative- ConstantaTârgușor de hainetehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementTime Management FacebookTimișoaraTobiasTonik WAHMtricotattrocUn exercitiu pentru a exersa claritatea si increderea in propria capacitate de a ne atinge obiectiveleutilizarea uleiurilor esentialevanzari onlineVernisaj „În Joacă“Vine Mos Nicolae- Party WAHMwahmWAHM Brăilawahm se implicaWAHM se implica - august 2017WAHM SE IMPLICA NOIEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA OCTOMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA SEPTEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA – FEBRUARIE 2018WAHM SE IMPLICA – IANUARIE 2018webinarWebinar - Mama Start-Up LocalWebinar despre feminitatewebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework and life balancework at home momwork at home momsWorkshop Fimo MaciWorkshop: Sunt mamaYin YogaZilele Bucurieiziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT