. . .

Fundraising pentru infiintarea Asociatiei Mamelor Singure

FUNDRAISING INCHEIAT CU SUMA DE 650 RON DIRECTIONATI PENTRU INFIINTAREA ASOCIATIEI MAMELOR SINGURE

asociatia mamelor singure

Va invitam la o noua licitatie prin care putem participa la infiintarea Asociatiei Mamelor Singure
Fondatoare: Ana Stefanescu
Suma necesara: aprox. 1600 ron

“Buna sunt Ana-Maria, mama unui baietel de 14 luni si mama singura. Cum in viata nimic nu este intamplator si tot ce ni se intampla are un motiv, am ajuns sa inteleg de ce trec prin aceasta situatie. Alaturi de alte 3 mame (impinse usor de la spate de Elena, careia ii multumim) am conturat Comunitatea Mamelor Singure. Si pentru ca ne dorim sa putem ajuta mai mult (decat o facem ) acest segment, ne-am decis sa infiintam o Asociatie. Pentru ca niciuna dintre noi nu are fonduri secrete ne-am propus o licitatie ca sa strangem suma necesara demararii actelor… asa ca avem nevoie de ajutorul vostru. Prin aceasta asociatie ne dorim sa readucem increderea de sine, respectul, iubirea unor femei care au uitat cum sa se bucure de viata. Ne dorim sa le ajutam sa faca primul pas spre fericire intr-o noua formula. Haideti alaturi de noi si faceti o mama singura sa zambeasca din nou.”

IATA CUM VA PUTETI IMPLICA:
1. DONATII, SPONSORIZARI:
Banii se depun in Contul Asociației Work At Home Moms, care este RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR).
2. LICITATIE:
Noi va propunem sa organizam la aceasta postare si o mica licitatie. Daca aveti produse facute de voi si doriti sa le propuneti spre vanzare, haideti!
Cum se procedeaza:
* postati 5 produse/5 servicii maxim – pretul de pornire il stabiliti voi. Daca nu doriti sa lasati pret de pornire, e alegerea voastra.
* scrieti o descriere a voastra ca mame si a proiectului vostru
* mentionati detalii despre produse: marime, culoare, varsta potrivita, precum si modalitatea de transport sau despre servicii (curs, consiliere etc.)
* invitati si alte persoane din cercurile dvs. de prieteni ca sa avem un orizont luminos in fata
* decizia cand si la ce pret incheiati licitatia pentru un produs va apartine
* donati o parte din vanzari (la latitudinea voastra) in contul: Asociației Work At Home Moms RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR).
80% din incasari sunt directionate spre infiintarea Asociatiei numite, 20% sunt directionate spre Asociatia Work At Home Moms in scopul autosustinerii.

Actiunea se desfasoara pe pagina de Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/195003167527545/

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT