. . .

IngredienteCosmetice.ro – Ingrediente cosmetice naturale, testate si garantate de Sanflora

sanflora_ingrediente

Nișa – Manufactură de cosmetice naturale
Magazinul prezentat – IngredienteCosmetice.ro – Cele mai căutate ingrediente cosmetice naturale – Recomandat de Sanflora®

Unul dintre cele mai de succes ateliere organizate de noi de-a lungul timpului a fost cel de manufactură a săpunurilor și cosmeticelor naturale. Primul a fost în urmă cu aproape un an, iar de atunci cererea a fost urmată mereu de o ofertă bogată de evenimente de acest gen în București dar și în alte orașe, printre care și Tîrgu Mureș.

Mamele au fost foarte interesate să afle mai multe despre acest domeniu, fie din interes profesional, fie personal. Câteva și-au dezvoltat atelierul existent, altele și-au început o afacere în urma acestor ateliere, dar toate și-au îmbogățit cunoștințele legate de ingrediente, rețete, diferitele tipuri de produse cosmetice și legislație.

Pe Doina și Marius Bratu, fondatorii Sanflora și, ulterior, a magazinului de ingrediente cosmetice naturale îi cunosc din 2011, când i-am intervievat pentru un articol pentru FăcutDeMână.com. De atunci am rămas fascinat de calitatea lor umană, care se reflectă și în etica muncii lor. De fapt, ei au fost și sursa de inspirație pentru primul nostru atelier de manufacturat săpun natural, însă știam că nu ne va fi prea ușor să ne facem loc în programul lor (Doina este mamă a trei copii și își împarte timpul între casă și atelier, unde este însoțită mai mereu de cei mici).

Ce am putut face, însă, împreună cu ei a fost să oferim mamelor interesate de deschiderea unei afaceri în acest domeniu informațiile necesare pentru autorizarea produselor, a spațiului de producție și mai tot ce au aflat soții Bratu ”pe pielea lor”. Aceste informații pot fi solicitate pe adresa de mail contact@wahm.ro de câtre orice mamă interesată.

Mai mult decât atât, prin intermediul magazinului online IngredienteCosmetice.ro, mamele au acces la exact aceleași ingrediente folosite la fabricarea produselor Sanflora (pe care le puteți găsi, de exemplu, și în lanțul de librării Cărturești). Toate ingredientele, de la uleiurile și unturile vegetale la argile și pigmenți naturali sunt garantate de Sanflora, fiind testate de-a lungul a câtorva ani de zile.

Cunoscându-i pe cei ce stau nu în spatele ci, mândri, în fața acestui magazin, nu putem decât să vi-i recomandăm și noi drept cei la care mamele care doresc să învețe vor găsi mereu produse, ingrediente și, mai ales, sfaturi de calitate.

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT