. . .

Interviu cu Mihaela Tașulea de la „Picturi pe orice”

Te invităm să ne scrii câteva cuvinte despre tine. Cine ești și cu ce proiect ne încânți?

Mă numesc Mihaela Tașulea, sunt o mamă care pictează de acasă. Proiectul meu se cheamă “Picturi pe orice”, de unde și numele paginii https://www.facebook.com/picturipeorice/

Care a fost drumul formării tale și  de unde s-a ivit inspirația? Dar motivația?

Anul trecut, în iulie, am lăsat un job de funcționar într-o bancă pentru a-mi dezvolta abilitățile de pictor și de fotograf și pentru a încerca să câștig din aceste forme de artă.

Motivația și inspirația s-au ivit din lipsa de timp pentru aceste două hobby-uri și, mai ales, din lipsa de timp pentru familie.

Pictam de mult timp. Până să se nască fiul meu, pictam și nopțile, fără să resimt multă oboseală. Apoi a devenit foarte obositor să pierd nopțile, deși mă încărcam cu energie pictând.

Anul trecut mi-am luat și diploma de fotograf profesionist și încerc să dezvolt și această latură creativă în mai multe direcții, deși până anul trecut singurele ocazii de fotografie erau călătoriile.

Cine sunt clienții tăi și ce produse sunt în top vânzari?

Clienții mei au fost la început dintre persoanele cunoscute, apoi, mergând la târguri și făcându-mă cunoscută, au apărut clienți noi dintre vizitatorii târgurilor.
În top vânzări sunt tricourile pictate, dar am avut și expoziții de pictură, unde am vândut marea majoritate a tablourilor pictate.

Cum îi fidelizezi? Te ajută anumite instrumente de promovare mai pregnant decât altele?

Cel mai bun instrument de promovare mi se pare recomandarea, apoi contactul direct cu clienții la târguri.

Ai putea numi ce te inspiră să continui zi de zi? Ai momente de răscruce? Dacă da, cum le depășești?

Am momente de răscruce, mai ales când e de umblat pe la autorități, eu făcându-mi contabilitatea singură, încercând să îmi gestionez singură afacerea. Îmi dau seama că susținerea afacerii de unul singur e destul de grea, statul român nu îți facilitează activitatea, din contră – cozile interminabile de la ANAF, CASMB etc. îți mănâncă timpul pe care ai putea să-l folosești pentru creație.

Ceea ce mă determină să continui este dragostea pentru artă, energia și starea de bine pe care mi-o dă procesul creativ. De asemenea, faptul că pot să îmi gestionez singură timpul și să pot să petrec mai mult timp cu familia, cu fiul meu.

Un sfat pentru comunitatea WAHM!

Să încerce să continue așa cum o fac: cu dăruire și perseverență, să devină cunoscute cu proiecte, peste hotare, care să facă cunoscute mamele din România ce fac lucruri minunate.

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT