. . .

Mame WAHM: Dana Dragomirescu – Urbankid.ro

Dana Dragomirescu e “mămica Ioanei şi full time managing mom la UrbanKid.ro”. Co-fondatoare a unuia dintre site-urile mele preferate, Dana Dragomirescu… dar mai bine să o lăsăm pe ea să ne spună.

Trei lucruri pe care vrei să le ştim despre tine: Dana Dragomirescu

Sunt o femeie visătoare în curs de descoperire şi reinventare.
Sunt mama Ioanei (de aproape 5 ani) şi în curând mamă a încă unui suflet care a ales să vină în familia noastră.
Sunt partenera unuia dintre cei mai potriviţi oameni pentru mine, de pe pământul asta, partenera în toate, chiar şi profesional.

De unde a pornit ideea Urbankid.ro?

Prima idee a pornit când Ioana, fetiţa noastră, avea 4 luni, adică acum mai bine de patru ani jumate. După 2 luni de la idee, prin munca soţului meu şi a partenerului lui, a văzut lumina online-ului Urbankid.ro, un blog de recomandări pentru părinţi şi copii. Vroiam să arătăm şi celorlalţi părinţi că un copil se poate integra perfect în viața, indiferent că vrei să ieşi în oraş cu prietenii sau că vrei să călătoreşti. Că un copil este o bucurie şi nu un motiv să te izolezi sau, mai rău, să-l laşi cu alţii şi că într-adevăr este fun să fii părinte, motto pe care încă îl mai avem şi acum. Cuvântul fun între timp a căpătat multe conotaţii căci până la urmă e chiar greu să fii părinte dar de ce să nu facem asta totuşi cu bucurie.
logo urbankid

Eşti mămică WAHM, “stăpâna” timpului tău, cum arată o zi de a ta?

“Stăpână” nu mai sunt pe timpul meu încă din 24 mai 2009 de când s-a născut Ioana. Încerc, treptat, să-mi mai “câştig” ore pe ici pe colo şi cred că e normal, cred că se întâmplă cu fiecare mama. Din păcate (sau din fericire, dacă vreau să fiu optimistă), nu ştiu dimineaţa când mă trezesc cum o să arate o zi de-a mea. Încă nu ştiu, după aproape 5 ani de zile cum o să arate o zi, nu ştiu dacă planurile mele (făcute pe termen foarte scurt) se vor împlini. În ultimul timp, cum Ioana nu a mai mers la grădiniţă (din motive medicale), tot timpul, energia, planurile, acţiunile se învârt în jurul ei şi asta nu pentru că nu mă pot desprinde de copil ci pentru că un copil de 5 ani chiar are alte nevoi şi trebuie să îi suplinesc cumva dorul de prietenii de la grădiniţă. Astfel, o zi (şi cel mai des) poate arăta cam aşa:

Cu mult noroc ne trezim pe la 8 dimineaţa (cu mai mult ghinion – pentru mine fireşte, ne trezim la 6.00). Dimineaţa am vreo două ore în timp ce mănânc, beau cafeaua şi mă trezesc să îmi fac şi urgenţele la calculator pentru următoarele ore. Toate deodată, căci statutul de mama m-a învăţat să fiu foooaaarte eficientă. Doar super urgenţele le rezolv, apoi mai văd ce şi cum. Pe lângă rolurile mele de project manager – content editor – event organiser – social media & marketing specialist – sales coordinator la Urbankid.ro, mai am câteva proiecte micuţe pe social media, care mă solicită în termeni de creativitate, la fel de mult. Aşadar, profesional vorbind n-aş putea să mă plictisesc nici măcar două minute.

Şi revin la programul dintr-o zi, cum ziceam – în maxim două ore trebuie să cam ieşim din casă căci altfel încep să se audă tot felul de vorbe, de genul: “m-am plictisit”, “eu nu mă văd cu nimeni”, “nu mai vreau să mă joc cu nimic”, “unde mergem”, “cu cine ne vedem”, “vreau aia sau aialaltă” sau mai rău (pentru mine, fireşte)…”vreau sau mai vreau desene animate”.

Cât de rapid se poate stabilesc o întâlnire la un fel de loc de joacă (indoor şi outdoor), o curte mare şi numai bună de explorat şi două camere pline de jucării, pe unde mergem cam de două ori pe săptămâna şi stăm de dimineaţă până spre după-amiază şi unde Ioana se joacă cu prietenii/prietenele ei. Eu în timpul ăsta savurez un ceai în timp ce stau de vorbă cu mămicile şi mai fur vreo două ore (în total) de lucru, căci acum am copil mare şi de obicei sunt lăsată baltă în favoarea prietenelor ei. Ceea ce pe mine mă umple de fericire, recunosc.

Aşadar, plecăm de acasă cu de toate (de la mâncare până la laptopul meu) şi ne instalăm în casa primitoare de la Crayon Club. Dacă nu ajungem aici, de obicei suntem în parc sau în vizită pe la cineva sau mergem ca fetele la un film sau la un restaurant, mergem în căutarea vreunei cărţi sau a oricărei alte activităţi artistico-neplictisitoare pentru copilul meu super-activ. Ceea ce pentru mine înseamnă zero ore de lucru, fireşte. Şi simt cum se tot adună restanţele şi apar urgenţe şi mai răspund la câte un email pe telefon, mai fur două minute de conversaţii cu promisiuni de revenire.

Mi-am dat seama totuşi, după o perioada foarte aglomerată şi frustrantă pentru că nu reuşeam să le rezolv pe toate, că nu pot să le fac pe toate şi că trebuie să spun şi nu, că trebuie să fac o alegere în fiecare moment al vieţii şi că trebuie să accept acea alegere. Sper (îmi doresc) ca oamenii cu care lucrez să înţeleagă acest vârtej şi majoritatea chiar o fac, pentru că sunt şi ei părinţi. Şi uite aşa printre ieşiri, poveşti, jocuri, lucru, mâncăruri, nu mai zic de alte detalii legate de casă (curăţenie, spălat, călcat – căci astea de obicei stau la coadă cu zilele) se duc zilele noastre, absolut neplictisitoare. Visez adesea la leneveală aia neprogramată, când copilul mai iese afară cu câte un bunic, visez să lucrez în tihna, cu muzică de adulţi în surdină şi atunci când am inspiraţie şi spor şi nu numai atunci când am timp… E frumos să visezi, nu?

Mie mi-e foarte greu să mă concentrez la lucru când îl am pe băieţelul meu în preajma. Aşa că prefer să îmi fac treaba când doarme sau când e cu bunica sau tatăl lui. Tu cum te descurci? Ai vreun secret pe care ai vrea să-l împărtăşeşti?

Nu am un secret în materie de lucru atunci când eşti şi full time mom. Îmi este foarte greu, mai ales că fetiţă noastră se joacă foarte puţin timp singură. Şi am foarte rar ajutor în timpul zilei (sau al serii). Şi când am (când vin părinţii mei în Bucureşti de exemplu) de obicei îmi programez întâlniri, deplasări, cam tot ce aşteaptă să fie făcut – de data asta fără copil.

Ce am învăţat în anii aceştia de work at home a fost eficientă. Am experimentat şi întoarcerea la serviciu pentru aproape 9 luni de zile, foarte stresant din cauza presiunii jobului şi a dorului de copil pentru cele 8-9 ore pe care le petreceam departe dar nu pot să nu mă gândesc că la serviciu pauza era pauză şi asta conta atât de mult. Acum pauză de la lucru este … pentru orice altceva decât pentru … pauză. Dar este ok, sunt fericită. Aşadar, depinde de alegere, depinde cum îţi organizezi timpul (eu nu am fost o foarte bună organizatoare, recunosc), depinde ce aşteptări ai, ce planuri ai şi ce ritm ai – eu de exemplu nu am putut niciodată să lucrez / să învăţ noaptea şi de aceea, deşi am avut perioade în care ziua mea de lucru începea pe la 8 seara şi dura… cât reuşeam să-mi ţin ochii deschişi, a venit un moment în care să recunosc faţă de mine şi faţă de ceilalţi că nu pot să funcţionez aşa. Şi a trebuit să găsesc alte soluţii. Una dintre ele a fost să renunţ la multe, pentru un timp. Sper că nu nelimitat…

Care e după ţine principalul avantaj ca mama WAHM? Şi minusul?

Avantajul de a fi acasă şi de a lucra de acasă este câştigul de timp. Dezavantajul este… lipsa timpului. Greu nu?

Este bine că poţi să îţi găseşti momentele optime în care eşti cel mai productiv şi poţi să rezolvi multe lucruri chiar şi în pijamale (nu e recomandat dar se întâmplă de multe ori, de ce să nu admitem), este bine că nu trebuie mort-copt să pleci de acasă multe, prea multe ore, departe de copil, este bine că poţi fi acolo pentru el când este bolnav şi nu trebuie să te justifici sau să te simţi frustrat că şeful comentează că iarăşi ţi-a luat concediu medical sau că ratezi nu ştiu ce şedinţe importante poate, pentru cariera ta profesională.

Este bine că poţi să lucrezi de oriunde, mai ales dacă e ceva care nu îţi solicită prezenţa într-un anumit loc, este bine că poţi să alegi ca într-un moment să închizi tot (calculator, telefon) şi să te bucuri de o plimbare cu bicicleta, la o ora la care înainte doar visai să o faci, este bine că poţi să-ţi iei copilul în braţe şi să colinzi oraşul când toate (străduţele, magazinele) sunt pustii. Ah, aş face o lista aşa de mare cu tot ce este bine, atât de bine când lucrezi de acasă.

Şi totuşi nu este totul atât de roz. Poate că îţi descoperi momentele optime în care eşti super activ şi creativ dar s-ar putea ca în unele zile să nu poţi face nimic pentru că altcineva are prioritate în viaţă ta, s-ar putea să te bucuri să poţi lucra în pijamale şi să nu mai fie nevoie să îţi calci câte o cămaşă sau rochiţă în fiecare zi, să ajungi super aranjată la birou dar totuşi să tânjesti după un loc frumos, neutru eventual, tânjesti să pleci dimineaţă aranjată şi nu îmbrăcată în grabă, tânjesti să bei un ceai în linişte pentru cinci minute şi nu în timp ce meştereşti la un lego sau bei şi un ceai imaginar cu păpuşile.

Poate că satisfacţiile profesionale câteodată se lasă niţel mai mult aşteptate, poate că partea materială şi stresul continuu că dacă nu faci tu nu vin nici bănuţii şi nu ai pe cine să delegi, pe cine să laşi în locul tău să-ţi rezolve treburile dacă tu ai o altă urgenţă. Poate că ideea ta de pauză şi relaxare nu presupune de fiecare dată să dai cu aspiratorul în sufragerie sau să pregăteşti o supă rapidă. Poate că viată are un alt ritm, mult mai alert, poate simţi că eşti tot timpul pe fugă, tot timpul în viteză…poate…poate… Şi aici lista poate continuă, nu-i aşa?

Totul este o alegere până la urmă. Depinde cum o facem şi cu ce o facem. Ar fi bine cu sufletul, ca să fie bine.

Cum arată biroul tău de acasă?

Din nefericire (pentru mine) nu am un colţişor doar al meu dar am un loc pe Pinterest unde mi-am adunat multe idei despre cum să arate biroul meu de acasă şi sper că dorinţa mea să se împlinească. Acum poate să fie ori la masa noastră mare din living, ori pe canapea, ori pe balcon, ori prin vreun loc de joacă cu wifi.

Un mesaj pentru toate mămicile care au decis să muncească de acasă?

Aşa cum ziceam: totul este o alegere. Este bine să ai un ajutor cu copilul chiar dacă lucrezi de acasă, este bine să ai ajutor în general, cu curăţenia, cu mâncarea, cu toate… dar dacă nu le ai – este ok, poţi să le faci pe toate, dar nu toate deodată. Aşa că alege acum ce vrei şi ce poţi să faci. Mâine s-ar putea să alegi altceva.

Nu-ţi propune ţeluri foarte înalte dacă eşti singură cu toate şi cu toţi. Dacă ai o nevoie comunic-o şi găseşte strategii să o împlineşti. Aranjează-te în continuare chiar dacă nu te mai duci la întâlniri fancy. Amenajează-ţi un colţişor în casă unde să simţi că e locul tău de lucru, de inspiraţie… şi copilul va învaţă că acolo “mama e la serviciu” şi va respectă acest lucru (în marea majoritate a timpului).

Fii flexibilă şi mai ales… bucură-te. Bucură-te. Bucură-te. Bucură-te.

Ştim că nu e uşor şi ne putem susţine între noi dar chiar şi lucrurile mărunte pe care ajungi să le faci… fă-le cu bucurie. Valorizează-te. Eşti importantă!

Interviu realizat de Alexandra Varnava – Ouzoland.com

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

#wahmvulnerabil #cancerullasan #sevindeca1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copii1 Iunie alaturi de WAHM Constanta13 aprilie - 31 mai 2018201821 aprilie 20187-9 septembrieABCabc-ul fotografiei de produsacomodarea cu gradinitaactivitati de vacantaalaturi de Andra Todiritaalături de Irina Marangicaleea terapeuticaAlegerea profesionala cu Paula GodeanuAntreprenoriat in 2018 - Mama AntreprenorAradaranjamente floraleAranjamente Florale cu Anamaria HirizescuAroma de lavanda - ArgesArtaarticol dedicat mamelor creativeAspecte esențiale privind implementarea GDPRatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeAtelier creativ de pictat pe tricouri cu Rada Irimiaatelier croitorieAtelier Cu Si Despre LânăAtelier de automachiaj - machiajul de ocazieAtelier de automachiaj - Machiajul in 10 minute cu Ioana BarbuAtelier de confectionat Anemone cu Roxana Listratatelier de confectionat bujoriAtelier de confectionat Bujori cu Roxana ListratAtelier de confecţionat dreamcatcherAtelier de confectionat Narcise si Lalele cu Roxana-Nina ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana ListratAtelier de confectionat Trandafiri cu Roxana-Nina ListratAtelier de construit figurine-soldăței cu Aura RoAtelier de creatie - in cadrul Mama fest MartisorAtelier de creatie si desen UsborneAtelier de fotografie de produsAtelier de impaslit planete alaturi de Crina ManolescuAtelier de impaslit portofele alaturi de Crina Manolescuatelier de impaslit zaneAtelier de împâslit Zâne-ConstanțaAtelier de mărgeluțe japonezeatelier de pictat traistuteAtelier de picturăAtelier de pictură pentru copiiAtelier de povesti cu ac și ață alături de Cusături DobrogeneAtelier de sapunuri naturaleAtelier de Self MakeupAtelier de Self Makeup - Mame CocheteAtelier Decoupage & ReliefAtelier Decoupage Craciun cu Cristina Tutuianuatelier floralatelier globuriatelier haine cu 9 vietiatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingAtelier Yumeiho (masaj japonez)Ateliere / seminarii la Mama fest - Baia Mareateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiAteliere la Mama FestAteliere la Mama Fest - BucurestiAteliere Mamafest Cluj- Napocaateliere varaateliere wahmAtelierul de împâslit Zâne - ConstanţaAtelierul de Pictat Trăistuţeavioane de hartiebalkanik festBazele planificarii si redactarii unor proiecte de finantarebeautybeauty si rasfatbijuteriiBlogger MomBrăilabrandingBranding personalBrau înflorat cu Irina MarangicbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucurestiBucuresti si IlfovcadouCamara cu veselie - editia a cinceaCateva vorbe despre contractecaut jobcauze și solutiiCe facem cu copiii cand avem de lucru?Ce faci atunci când controlul nu mai e în mâinile tale?cele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiiClopotei ceramici traditionali cu Aura RoClujCluj-Napocacoditele cu tus- Mame CochetecomunicareComunicare Eficientăconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitateContabilitate - documente primare partea 1copilul interior al omului de succesCoroniță de Crăciun cu Roxana Listratcosmeticecosmetice handmadeCosul cu bunatatiCozonac cu maia la Princess Cake StoreCraiovacreştemcroitoriecroitorie de bazaCroitorie de baza 1 cu Irina MarangicCroitorie de bază 3 - Bluza tip IE alături de Irina MarangicCroitorie de bază 4 - Rochia de varăCroitorie de bază 5 - Tiparul bluzei de damăcrosetatCum arata postarea ideala de prezentare a serviciilor pe Facebook?Cum crestem vizibilitatea paginilor de Facebook?cum infiintam un afterschoolCum iti poti gasi timp pentru tine lucrand de acasa?curs de brodatcurs de croitorieCurs de croitorie 4 produseCurs de croitorie pentru incepatoricurs de graficacurs de prim ajutorcurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturiDeclaratia unica 2018Decorarea cu sablonDecoraţiuni din pastă de zahărdecoupagedecoupage de iarnaDecoupage de iarna cu Laura Odagiudefilare modaDemo curs de croitorie dedicat Work at Home MomsDespre EtsyDespre mici si mari meseriasidevenimdezvoltare personalaDezvoltare personala in afaceriDigital marketing Mom@WorkDIY: hainute din materiale reciclatedor de doinaechilibru viata profesionala personalaeditia Ieditie de martisorediție de toamnăeducarea simturilorEducația financiară a antreprenorului românEducatie financiaraelefănțelul coloratElza Ilina Elza - bijuterii rupte din iiEvenimente create alaturi de si pentru WAHMs!Expoziție de fotografie ”100 de zile de vară”expoziție de PaștiFacebook ADS cu Daniela BuracFacebook si business dincolo de graniteFacebook si Seofacebook tricksfelicitare craciunFeminitate pentru Super Mame CocheteFestival de Artizanat - Mama FestFestivalul Dacilor BelișFlashmob - Poarta-ma in povestefonduri europeneforma legalafotograffotografiefotografie de produsfotografie produsFrunzarici la Targul de Craciun MamaFestFrunzarim la MamaFest editie de toamna TimisoarafundraisegokidGoogle AdWordsgradinaHai la joaca!handmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăhttps://www.facebook.com/events/251647158742775/iarmarocIasiIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeIncepe clasa zero - si acum?infiintare firmeintalnire despre sistemele mlmintalnire wahmInteligenta emotionalaInteligenta emotionala in relatia cu clientii (colaborare WAHM)interviuinterviu cu adriana dumitrascuinterviu cu alexandra cretu de la Chic'n Art DesignInterviu cu Alexandra MotaInterviu cu Andrea Mihaiescu VurdeaINTERVIU CU ANGELA MANDRAGIU DE LA „FETRU FERMECAT” SI „CREIOANE FERMECATE”interviu cu Cris Blackcatinterviu cu cristina ciobaninterviu cu cristina ropotaninterviu cu diana techereInterviu cu Gabriela RusuInterviu cu Georgiana Ropotă de la „Smally”Interviu cu Irina Mitrofaninterviu cu nicoleta nicsan de la fuioru fermecatInterviu cu Oana Georgi- Atelier de maini iscusiteInterviu cu Raluca Purcarea de la Young Academicsinterviu cu svetlana spanuinterviu simona suciuIntroducere in tehnica serveteluluiInvatam sa croimInvatam sa crosetamInvatam sa pictamIubirea - Micuta Particula a UniversuluiIULIE FARĂ PLASTICjocuri din copilariejocurile copilarieijucariiKids Land Festla mama acasaLa mama acasă - Grădiniţa MayaLa mama acasa in Gradina Rustica!La o plimbarela taifas cu un artistlibrartisLicitatie online Work At Home Moms RomaniaLife&Business Coaching - TO GOlifecoach!ligia bosculogo to golucram de acasalucru de acasamake-upmama antreprenoare presiunea rolurilormama antreprenorMama antreprenor - expoziţie de proiecteMama Antreprenor Connect and networkingMama cauta job nou!mama connectMama Connect & Secret SantaMama Connect and Networking Iunie 2018mama connect clujMama Connect Galațimama connect si trocMama connect şi troc - Baia Maremama connect si troc brailamama connect si troc iasimama festMAMA FEST - ConstantaMama Fest - ediţie de toamnă Baia MareMama Fest - Târg de Crăciun Baia Maremama fest baia maremama fest de pastemama fest martisor constantamama fest timisoaramama singuraMama Start-Up Home and DecoMamaFestMamafest - ediţie de primăvară Baia Maremame care ne inspiraMAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 10Mame care ne inspira- episod 4Mame care ne inspira- episod 6Mame care ne inspira- episod 7MAME CARE NE INSPIRA- EPISOD 8Mame care ne Inspira. Traditiimame meseriaseMame Meseriaşe în PloieştiMame meseriașe la Centrul Comercial Auchan Titan!Mamele singure au superputeri 1 - Situatii abuziveMamele singure au superputeri 2: Demonstratie cosmetice naturaleMami Relax by Marlen CiucăManagementul timpului cand esti WAHMmandale pictate pe lemnmargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratMestesugurimindfulnessMirela'S Handmade STOREMom makeup alaturi de Catalina Daniela Aronne personalizam tricoulnicoleta nicsanNLP in Businessnlp pentru mamiciNoile modificari in Codul fiscal (Pfanoutati fiscale 2018 pfaO prietena nouă: croșeta!O zi ploioasaOng)oportunitati de finantareoportunitati finantareOra de ceramica 2 pentru piciOra de ceramica 3 pentru piciOra de ceramica 4 pentru piciOra de ceramica pentru piciParteneriat Site4All si WAHMpermaculturapetrecerePETRECERE WAHMPetrecere WAHM Baia Marepetrecere wahm bucurestiPetrecere Wahm Craiova - Lavender EditionPetrecere WAHM TimișoaraPFAPiatra NeamtpicnicPicnic in gradinapicnic si drumetiePicnic WAHMPictăm un tabloupictura sticlaPitestiplaci basorelief cu aurelia niculaiplan afaceriplan de afaceripoarta-ma in povestePoarta-ma in poveste (3 intalniri succesive)points of youPovesti cu semne romanestiPRprezentare de modaprezentare modaPrezentarea manevrelor de prim ajutorprint to goproiect fotoproiectie de filmProiecție De Film - Orășelul AlandalaProiectie de filmePromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualaPublic speaking Mom@WorkPut Your Hands in the Air - Palatul National al Copiilorraluca dumitrescuramona rosuReciclare si transfer de textrelatia parinte copilRelaționarea în afaceri - dificultățiRelaxare și cunoașteresa invatam contabilitateSa ne imprietenim cu masina de cusutsa pictam figurina preferatasapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiŞcolărimscolarim crestem devenimscrapbookingsecret santaSecret Santa WAHM ConstanţaSeminar de informare - Curs gratuit Competenţe antreprenorialeSeminar despre dezvoltarea copiilor în functie de varstaSeoSEO. Metode de promovare onlineservicii de consultantaSesiune de beauty si rasfat alaturi de Alina Seransezatoaresezatoare BucurestiSezatoare de croitoriesezatoare de fotografieSezatoare de iarna IISezatoare despre sistemele MLMSezatoare despre sistemele MLM - Forever Living si Herbalifesezatoare MLMȘezătoare pentru mici și marishabby chicSharesi tu potiSI TU POTI - Seminar dezvoltare personala Piatra Neamtsocial media trendsSocializareSocializare 3 GalatiSocializare ConstantaSocializare WAHMsoft skillsspecialist HRSprijin emotionalSprijin emotional pentru mamele singureSRLSRL vs. PFASticlă de sărbătoare cu Laura OdagiuStorytelling "Jack and the beanstalk"street deliverySuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasăsuport grup pentru mame wahmtargTarg De CraciunTarg de Craciun WAHM Iasitârg de PaștiTarg De Primavara Mama FestTârg De Sărbători- Decembrie De Povestetarg de ziua femeiitarg martisorTargul Mamicilor Creative- ConstantaTârgușor de hainetehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementTime Management FacebookTimișoaraTobiasTonik WAHMtricotattrocUn exercitiu pentru a exersa claritatea si increderea in propria capacitate de a ne atinge obiectiveleutilizarea uleiurilor esentialevanzari onlineVernisaj „În Joacă“Vine Mos Nicolae- Party WAHMwahmWAHM Brăilawahm se implicaWAHM se implica - august 2017WAHM SE IMPLICA NOIEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA OCTOMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA SEPTEMBRIE 2017WAHM SE IMPLICA – FEBRUARIE 2018WAHM SE IMPLICA – IANUARIE 2018wahm vulnerabilwahmvulenrabilwebinarWebinar - Mama Start-Up LocalWebinar despre feminitatewebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework and life balancework at home momwork at home momsWorkshop Fimo MaciWorkshop: Sunt mamaYin YogaZilele Bucurieiziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT