. . .

MAMA HB – Handmade Beginner

  • Home
  • MAMA HB – Handmade Beginner

Dragi mame aflate la început de drum în lumea handmade, dorim să vă sprijinim, motiv pentru care lansăm azi proiectul MAMA HB (handmade beginner). Se adresează tuturor mamelor care au început să creeze obiecte handmade în ultimele 6 luni (sau care au schimbat radical tehnica de lucru, de exemplu trecere de la bijuterii la decoupage).

Începand de azi, timp de doua săptămâni e deschis topicul pentru a vă înscrie și a discuta detalii, a îmbunătăți cât puteți.

Pentru a va înscrie, trebuie să lăsați un comentariu cu o poză cu un produs și link spre pagina voastră (dacă o aveți), iar în reply la acel comentariu înca 4 poze cu produse, deci un total de 5 produse.

Mămicile cu experiență vor face critici constructive, vor veni cu idei de îmbunătățire și sfaturi privind tehnica de lucru, fotografierea produsului, ambalaje etc.

În 15 decembrie veți fi rugate să postați o poză cu un produs pentru a vedea evolutia, vom face un colaj gen before & after și va începe votarea. Cea care primește cel mai mare număr de voturi va câștiga două ore de consiliere în promovare/marketing sau un logo personalizat din partea mea (Amalia Tira).

MAMA HB va fi un eveniment lunar, vă puteți înscrie o singură dată.