. . .

Protectia drepturilor de proprietate intelectuala, webinar, 16 februarie 2017

Protectia drepturilor de proprietate intelectuala, webinar

O noua intalnire ONLINE din seria „Legal thinking for entrepreneurs” alăturiShirina-Maria Stefanescu-Albu avocat și co-fondator Legalway, cu tema ” Protecția drepturilor de proprietate intelectuală”!

În cadrul acestui workshop vom discuta despre:

>>mărci înregistrate, brevete de invenție, modele și desene industriale
>>drepturi de autor, termeni și condiții site-uri
>>politici de confidențialitate
>>tot ce avem nevoie pentru a ne securiza afacerile, în special cele din mediul online, care sunt cele mai vulnerabile din punct de vedere al drepturilor de proprietate intelectuală.

Întâlnirea are loc online, presupune o donatie libera.
Data: 16 februarie de la 11-13.
Înscrierile se fac pe contact@wahm.ro
Veți afla ce posibilități legale exista în acest sens, in baza intrebarilor formulate in mailul de inscriere. Intalnirea este de tip prezentare.

Despre Shirina- Maria Ştefanescu:

Shirina practica avocatura cu pasiune și dedicare de peste 6 ani de zile, reprezentând clienți cu succes în cadrul celor două mari firme de avocatură în care a lucrat în cauze complexe de drept civil, drept societar, dreptul afacerilor precum şi în litigii şi conflicte de muncă. Ca parte a domeniului său de expertiza, Shirina ofera consultanţă comercială în probleme ce ţin de drept societar, tranzacţii comerciale şi probleme juridice cotidiene ale societăţilor.
Shirina şi-a dedicat ultimii 2 ai carierei sale sprijinind tinerii antreprenori români în cadrul proiectului Legalway, în care este şi co-fondatoare. Legalway este un concept care promovează un comportament legal corect și bazat pe prevenție în activitatea de business a antreprenorilor, în special a celor din online şi tehnologie. Brand-ul Legalway este promovat de echipa de tineri avocaţi şi antreprenori, care şi-a propus, în primul rând, un scop educativ: acela de a schimba mentalitatea mediului antreprenorial românesc în vederea prevenirii riscurilor din punct de vedere juridic pentru business-urile inovative.

Multumim pentru organizarea evenimentului, Gabriela Rusu de la Raisa’s Books si Alina Seran!

Afiș: imagine people

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT