. . .

Work At Home Moms – diaspora romana

Cine suntem?

“WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei.

Asociația vine în întâmpinarea mamelor, cu evenimente interesante de specializare, respecializare, ateliere practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui drum profesional, tipuri de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.” (www.wahm.ro)

Și cu noi? Cele de departe? Cum rămâne?

Ideea formării unei “aripi” a organizației, destinată mamelor din străinătate s-a născut în urmă cu puțin timp. Am pornit timid, recunoscând un număr de mămici de departe care fac deja lucruri mărețe și creștem de la o zi la alta. Ne-am pus pe căutat grupuri de mămici de departe, din vorbă-n vorbă am ajuns unde nici nu gândeam și încă ne așteaptă muncă multă-nainte. Dar nu ne temem.

Ce ne propunem?

Vrem să creăm oportunități și pentru mămicile de peste mări și țări. Să le facem vocile auzite – în țară dar și peste alte hotare, să le promovăm și să ne promovăm, să ne unim și să ne susținem între noi. Pentru că dacă nu o facem noi, atunci oare cine?

Ce vrem de la voi?

Să ne fim de inspirație una alteia. Să ne povestiți ce faceți, să vă lăudați cu munca voastră, să colaborăm. Mămici pline de idei și inspirație, aici e locul unde putem pune țările la cale.

Ce facem noi?

Un prim pas e să te convingem că între de-ale tale mămici e mai bine și mai ușor decât de una singură.  Dacă am reușit atunci adună ce ai făcut tu mai frumos și mai cu suflet în 5 fotografii, scrie o scurtă poveste despre tine si trimite-ne la contact@wahm.ro. Noi o dăm mai departe, și altor mame dragi, să ne fie cu inspirație și așa povestea ta va răsuna în lung și-n lat. Bine zic?

Apoi, țin-te bine: pregătim evenimente care să te implice și pe tine (da, chiar dacă ești departe!), avem idei ghidușe și planuri vesele că doar așa ni-i felul!

 

logo WAHM pt background alb

 

 

Te invităm să apreciezi și urmărești activitatea noastră prin:

TAGS CLOUD

1 iunie - WAHM Piatra Neamt - Ateliere pentru copiialeea terapeuticaatelieratelier bijuteriiatelier brioseatelier cosmeticeatelier croitorieatelier de impaslit zaneatelier de pictat traistuteAtelier de sapunuri naturaleAtelier Decoupage & Reliefatelier floralatelier globuriatelier impaslireatelier impaslitatelier impaslit planeteatelier impaslit zaneatelier jucarii reciclateatelier prajituriatelier sapunatelier weavingateliere copiiateliere de vara copiiateliere de vara pentru copiiateliere varaateliere wahmAtelierul de Pictat Trăistuţebalkanik festbeautybijuteriibrandingBranding personalbroderieBroderie in relief in 4 pasibroderii voioaseBucuresticadoucele 12 simturicer lectura copiicerc de lecturaCERC LECTURAcerc lectura copiicomunicareconfectionat martisoareconsiliere contabilaconsiliere juridicaconsultanta cosmeticacontabilitatecosmeticecosmetice handmadecroitoriecrosetatcurs de brodatcurs de graficacurs fotocurs fotografiecurs inot copiicurs picturaCurs practic marketing onlinecurs vanzaricusaturidecoupagedefilare modadezvoltare personalaechilibru viata profesionala personalaeducarea simturilorfacebook tricksfelicitare craciunfonduri europenefotografiefotografie de produsfotografie produsfundraisegradinahandmadehobby afacereHomeschooling și lucrul de acasăiarmarocIeșire WAHM Piatra-Neamținaltam zmeeinfiintare firmeInvatam sa crosetamjucariila mama acasaLicitatie online Work At Home Moms Romanialucru de acasamake-upmama antreprenormama connectmama singuramame meseriasemargeleMarketingmarketing si prMărțișoare realizate de mamele WAHMmentoratmindfulnessMirela'S Handmade STOREoportunitati de finantareoportunitati finantarepermaculturapetrecerePFApicnic si drumetiepictura sticlaplan afaceriplan de afaceripoints of youPRprezentare de modaprezentare modaproiect fotoPromovare onlineProtectia drepturilor de proprietate intelectualarelatia parinte copilsapunsapunulSărbătorim copilăria - Baia Marescoala de arte si meseriiscrapbookingsecret santaSeoSEO. Metode de promovare onlinesezatoareshabby chicSharesoft skillsSRLSuişuri şi coborâşuri în lucratul de acasătargtarg martisortehnica crapariitehnica serveteluluitehnici cusutterapie beautytime managementtricotattrocvanzari onlinewahmwahm se implicawebinarwebinar job onlinewebinar oportunitati de finantarework at home momwork at home momsziua portilor deschise

LEAVE A COMMENT