Seminar de nutritie – Bucuresti

Work At Home Moms România și Raluca Schachter invită mamele la seminarul: “Zece pași către o alimentație tradițională, sănătoasă și individuală”

Mamele care lucrează acasă au nevoie de sfaturi practice și eficiente despre cum să asigure o alimentație curată și sănătoasă, “jonglând” în același timp cu celelalte responsabilități zilnice.

Procurarea, planificarea și prepararea alimentelor, cât și multe alte aspecte legate de individualitatea metabolică a fiecăreia sunt factori esențiali.

Soluția reală pentru tine – singura soluție care va produce schimbările pe care le dorești – trebuie să se potrivească nu numai cu stilul tău de viață existent, dar și cu cerințele tale genetice, metabolice și nutriționale unice.

Află despre aceste importante aspecte la seminarul despre nutriție și individualitate metabolică –
Zece pași către o alimentație tradițională, sănătoasă și individuală.

Dragi membre WAHM vă aștept la acest eveniment educațional inedit, unde ne vom implica în discuții interesante și extrem de utile, pe data de:
29 martie 2014, ora 10.00 -12.00 AM, la sediul TinArt.
Preț: 40 ron
Nr. minim de participanți:10, nr. maxim 15
Înscrierile se fac pe

Raluca SchachterRaluca Schachter este un pasionat și dedicat Nutriționist Clinic, specializat în Metabolic Typing® și Weston A. Price Chapter Leader pentru România. Crede cu tărie în alimentația tradițională, nealterată, înțelepciune ancestrală și stilul de viață sustenabil.

În timpul celor 8 ani petrecuți în Statele Unite, a studiat și practicat nutriția clinică prin metodologia Metabolic Typing®, iar în acest an s-a reîntors în România pentru a-și continua activitatea. Cu ajutorul acestor cunoștințe a reușit să-și vindece propriile probleme cronice de sănătate, să le prevină pe cele ale fetiței ei, iar acum ajută multe alte familii cu copii să beneficieze de același ajutor.

Programele ei de sănătate, testele de laborator și planurile nutriționale oferă o abordare unică, revoluționară, extrem de individualizată și completă asupra sănătății. Prin intermediul acestei abordări cerințele individuale nutriționale, genetice și biochimice ocupă un loc central și sunt îndeplinite prin consumul alimentelor și nutrienților potriviți pentru fiecare metabolism. Această abordare relevă de ce și cum nu există măsuri universale când vorbim de nutriție și de ce „hrana unui om poate fi otrava altuia.”

Raluca Schachter își oferă serviciile în sistem online pentru clientela locală și internațională. Pentru mai
multe informații vizitați site-urile :

www.sanatatemetabolica.com
http://chapters.westonaprice.org/snagovrm/
www.guide2health.net

Grafica: Imagine People
Parteneri media: SuntParinte.ro, Didactic.ro, CalendarulMagic.ro, UrbanKid.ro, GoKID.ro

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns