Zaza Boutique – In stilul tau, pe masurile tale!

1
Cum spunea un tricou simpatic, nu sunt doar supererou, sunt mami! Iar mami poate muta munții din loc și poate aduce soarele în cea mai înnorată zi. Eu una, de când am agățată de mine o suflețică de 1,6 luni, am prins aripi și știu că POT!

Vă invit să descoperiți magazinul online www.zazaboutique.ro, magazin în spatele căruia stau două mămici, supereroi cu cariera grea. Am regândit  și lansat luna trecută conceptul Zaza Boutique, astfel încât să avem un loc de muncă prietenos, unde șeful să nu ne facă morală pentru că întârziem că e bebele bolnav sau că e într-un puseu de creștere și stă în spinarea noastră mereu. E distracție mare la noi, vă promitem!

Abordarea noastră este “În stilul tău, pe măsurile tale”. Noua colecție aduce rochii de ocazie pentru femei și rochii de grădiniță sau aniversari pentru fetițe, disponibile la comandă în maxim 7 zile lucrătoare. Tot ce trebuie să faci este să lansezi comanda și te vom contacta telefonic pentru a stabili toate detaliile și rochia va fi făcută special pentru tine.

  • Fără vizite la croitor!
  • Fără griji legate de talie sau mărimi standard!
  • Modelul se face exclusiv pentru tine!
  • Prețuri accesibile!

Suntem mai mult decât un magazin online, suntem niște iubitoare de haine și vrem să se vadă acest lucru. Materialele sunt îndelung căutate, pipăite de noi, spălate și testată rezistența lor.

Vă stăm la dispoziție telefonic sau online pentru orice fel de detalii, de la mărimi, culori sau styling ale produselor noastre. Sunați-ne la 0744 641 930 și stăm de vorbă ca între prieteni buni.

2
3

Rochii fetite
54

Papusi textile
6

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. Moldoveanu Alice

    Este foarte frumos si placut sa stii ca lucrezi la o rochita pentru o printesa mica si pentru o mami care se vor simti minutat cand vor merge impreuna….))))felicitari mamicilor care sunt aproape de copilul lor!!!!

Lasă un răspuns