Magnifique Events – Your personal event & wedding planner

logo maginifique events

De când s-a născut piticul nostru, viața, prioritățile noastre și lucrurile pe care le considerăm importante s-au schimbat total. După ceva timp, am știut că o să-mi fie greu când o să revin la birou.

Și uite așa am pornit într-o aventură minunată și s-a născut Magnifique Events – Your personal event & wedding planner. Vă invit să descoperiți mai jos lumea magnifique.

Căutarea furnizorilor, a locației, a costumelor durează mai mult decât crezi. Și consumă sigur din timpul pe care nu-l ai. Aici intervenim noi – your personal event & wedding planner :). Cu experiență în zona negocierilor, a planificării, dar cel mai important cu multă pasiune și entuziasm, ne vom asigura că veți avea un eveniment unic, de care să vă amintiți cu bucurie peste ani.

Împreună vom selecta furnizorii și vom organiza fiecare etapă, astfel încât ziua nunții, a botezului sau petrecerea planificată să fie plină de emoții, de bucurie și de distracții. Vă vom ajuta să creați o petrecere care să vă reprezinte și în care să vă simțiți bine, alături de familie și prieteni.

Just enjoy the party, we’ll take care of the rest :).

Nunta este un eveniment important în viața fiecărui cuplu. Din momentul acceptării cererii în căsătorie, începe o nouă etapă în viața voastră, iar căutarea furnizorilor, a locației, a rochiei sau a vacanței de vis poate strica din euforia momentului. Un alt moment important este botezul, petrecerea în care sărbătoriți nașterea copilului alături de prieteni și familie.

Vom fi alături de voi de la începutul pregătirilor și până la sfârșitul petrecerii. Vă vom susține și ne vom asigura în ziua petrecerii că totul decurge conform planului stabilit împreună. Și mai ales că voi vă distrați 🙂

Hai să ne cunoaștem pentru mai multe detalii.

Ana

Magnifique Events – Event & wedding planner in Bucuresti

Follow us on Facebook

organizare nunta la cortA & S 0745A & S 05562

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns