VIVART – Obiecte decorative lucrate manual

2

O mica poveste despre cine este Viviana Cristea si ceea ce creează ea în micul ei univers “Vivart”.

Sunt o persoană plămădită din două emisfere antagonice: pe de o parte sunt o visătoare irecuperabilă, iubitoare de tot ceea ce este frumos şi sensibil cu prea multă dragoste şi încredere în oameni, iar pe de altă parte sunt o persoană bine înfiptă în realitatea de zi cu zi, prinsă în realizarea unui echilibru bine definit între familie şi celelalte laturi ale existenţei .

Toate visele şi dorinţele mele se regăsesc în tot ceea ce creez, fie că sunt bijuterii delicate, feminine, accesorizate cu multă migală şi pasiune, fie că sunt aranjamente florale din materiale naturale uscate sau seturi de lemn decorate manual cu tehnici multiple, pe care sugestiv le numesc ”Zestrea miresei”, până la podoabe şi accesorii pentru sărbătorile de iarnă sau cele pascale.

Încerc să bucur prin intermediul creaţiilor mele cât mai multe persoane care au curiozitatea de a-mi vizita micul meu univers şi apoi au încredere să comande lucrurile ce li se potrivesc sau de care au nevoie. Bucuria lor atunci când îşi regăsesc dorinţele transpuse în obiectele decorative comandate mă face fericită şi mă ambiţionează să perseverez în acest domeniu plin de farmec şi culoare.

Vă mulţumesc,

Viviana Cristea https://www.facebook.com/cristeaviviana.ro/

1

3

45

6

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns