Povesti audio pentru copii – altfel de povesti

Ca să vedeţi ce poate face un pici pe nume Vlad din mama lui şi din întreaga lui familie vă spun povestea noastră. Numele meu este Geo – Geo şi atât, aşa îmi spun colegii, prietenii, apropiaţii. De profesie economist, cu o carieră de peste 10 ani în resurse umane, manager HR într-o multinaţională din domeniul IT cu peste 200.000 oameni în întreaga lume, o tânără ambiţioasa care voia tot mai mult de la ea şi de la fiecare job nou – ah, pardon, asta a fost până anul trecut în septembrie când a apărut Vlad.

2

De atunci ziua sunt cu el, visez la homeschooling iar la prânz când doarme şi noaptea scriu, înregistrez poveşti pentru copii, fac voiceover pe trei site-uri internaţionale în engleză, română şi latină, scriu în engleza pe 6 blog-uri, toate ale mele, toate monetizate, lucrez pentru o companie de marketing din UK, pentru una de optimizare a motoarelor de cautare din Irlanda, mai nou am lansat un brand de produse cu ingrediente din grădina proprie (ne-am luat casă la ţară într-un sat adevărat pe malul Prutului unde locuim vara pentru ca Vlad să crească într-un mediu sănătos, să vadă cum se lucrează în grădină, să iubească natura)… vedeţi schimbarea? Nu ştiu nici eu de unde am putere, dar am şi simt că pot şi mai mult datorită lui.

Poveştile pentru Vlad sunt o serie de CD-uri audio cu poveşti pentru copii scrise, înregistrate, editate, ilustrate şi distribuite de mine. Deocamdata sunt disponibile 3 volume, cel de-al patrulea fiind in lucru. Poveştile au apărut ca o alternativă la ceea ce se găseşte pe piaţă. Am observat că se doreşte şi altceva decât Cenuşăreasa, Scufiţa roşie sau clasicele poveşti Disney. Sunt recomandate copiilor, dar şi părinţilor şi bunicilor.

4

5

3

Personajele sunt plante, insecte şi animale mici, toate inspirate din viaţa frumoasa şi simplă de la ţară. Sunt amuzante, pline de învăţăminte, dorinţa mea fiind ca această lume să devină accesibila şi copiilor care locuiesc la oraş. În primele 3 volume poveştile sunt grupate pe anotimpuri – primul volum – poveşti de primăvară, cel de-al doilea – de vară şi toamna iar cel de-al treilea – poveşti de iarnă.

1

Detalii mai multe despre CD-uri găsiţi aici:
www.facebook.com/povestipentruvlad

Iar mostre audio dacă doriţi să ascultaţi seara câteva împreună cu cei mici aici (clic pe numele meu şi le vedeţi pe toate uploadate):
https://www.youtube.com/watch?v=rjwgcbGvtRU

Aştept cu nerăbdare sugestiile voastre – ce poveşti vă mai doriţi, ce personaje, sugestii de îmbunătăţire a modului în care ele vă sunt prezentate.

Vă mulţumesc tuturor,
Geo

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns