Sabien, Le Savon du bien-être – Produse de intretinere corporala facute in casa

sabien le savon du bien etre
Sabien, Le Savon du bien-être s-a născut în timp de cîțiva ani, încet-încet, pas cu pas, fără intenția unui business, strict din dorința de natural și sănătos dar și din iubirea de produse de îngrijire personală. Cheltuiam mulți bani pe produse scumpe, dar și ieftine, iar când citeam lista de ingrediente și nu le recunoșteam pe majoritatea, mă punea serios pe gânduri.

Apoi am rămas însărcinată și am aflat că nu orice cremă de corp este sănătoasă pentru placentă și făt. Atunci s-a produs un declic și am încetat definitiv să mai folosesc creme de corp, preferând uleiurile naturale. Am achiziționat un tutorial de făcut produse cosmetice naturale și așa am început fabricarea săpunului de casă prin metoda la rece doar cu uleiuri vegetale.

După câțiva ani de fabricare întreruptă de săpun, în 2013 am decis să testez piața caldă, făcând cadouri rudelor de sărbători și așa am câștigat alte comenzi, încurajări și satisfacție personală. De la săpun de casă cu uleiuri vegetale până la creme și alte produse de îngrijire personală, a fost doar un pas.

Viziunea Sabien este O LUME MAI SĂNĂTOASĂ, ne dorim oameni mai sănătoși care se apropie din ce în ce mai mult de natură, căci natura oferă soluții pentru orice probleme. NATURAL CA STIL DE VIAȚĂ. Nu numai că se poate trăi fără detergenți, chimicale și ingrediente – surpriză, ba chiar se poate trăi mult mai sănătos, mai frumos și cu resurse la îndemână, prietenoase pentru piele și pentru natură. Cel mai îngrijorător ni se pare că majoritatea produselor cosmetice pentru bebeluși conțin ingredientele mai sus menționate – un adevărat pericol pentru piele pe termen lung.

produse sabien le savon du bien etre

Gama de produse Sabien este alcatuită din produse naturale făcute în casă, unice, cât mai puțin procesate și în ambalaje de sticlă pentru condiții de conservare cît mai bune, și potrivite pentru orice tip de piele, mai ales pielii sensibile.

Gama include: săpunuri de corp, săpunuri pentru podoaba capilară, creme pentru toate tipurile de ten (de mâini, de față – pentru anumite afecțiuni, de corp, de buze), măști uscate argiloase, exfoliante de corp (pe bază de sare sau zahăr, cu diferite adaosuri de mălai, cafea sau spirulină), exfoliant-mască pentru ten unic pe piață, set de gomaj corporal pentru cada de baie.

Am dezvoltat și o gamă de produse profesionale pentru saloane de remodelare corporală ce conține o cremă anticelulitică și antivergeturi, dar și 5 pași de întreținere a tenului: demachiant bifazic, apă micelară, scrub facial, mască argiloasă și cremă hrănitoare.

Cătălina Chingaru
https://www.facebook.com/pages/Sabien-Le-savon-du-bien-%C3%AAtre/1375910195986374

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns