Consiliere contabila

Asociatia Work At Home Moms ofera alaturi de Luana Arapu, expert contabil, servicii de contabilitate mamelor din comunitatea Work At Home Moms.

Servicii propuse:

Consiliere contabila care poate consta in :

– oferirea de solutii contabile pt diverse situatii ce pot aparea in activitatea unei societati comerciale, PFA, etc. Tariful este de 25 lei/ora;

– tinerea efectiva a contabilitatii unei societati comerciale, PFA. Tariful porneste de la 100 lei/luna pentru PFA si de la 250 lei/luna pentru societati comerciale. Pretul va fi stabilit in functie de volumul de munca si complexitatea lucrarilor.

– consiliere in legatura cu diverse proceduri care trebuie efectuate la ANAF sau ITM(de exemplu: inregistrarea societatii si a diverselor modificari la ANAF, inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari, transmitere REVISAL, etc)

Consiliere in legatura cu relatia cu Oficiul Registrul Comertului care poate consta in:

– infiintarea de societati comerciale, PFA, modificari ce trebuie inregistrate la Oficiul Registrul Comertului, etc. Pentru infiintarea unei societati comerciale tariful este de 650 lei, iar pentru infiintarea unui PFA tariful este de 250 lei. Pentru restul operatiunilor(modificari, etc) tariful se stabileste in functie de ce solicita.

*preturile sunt special create pentru a sprijini comunitatea Work At Home Moms Romania.

Firma Luanei este o societate comerciala de contabilitate autorizata la CORPUL EXPERTILOR CONTABILI si CONTABILILOR AUTORIZATI din ROMANIA(C.E.C.C.A.R.) si membra CECCAR din anul 2013, iar ea este expert contabil din anul 2007 si are o larga experienta in domeniu lucrand contabilitate de aproape 15 ani pentru o gama variata de companii (din diverse domenii de activitate).

Contact:
Luana Arapu
Expert Contabil
*NEAR ACCOUNTING SRL*
Tel. 0722 840 232
Fax. 0356 402 614

consiliere contabila

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns