ABC-ul crosetatului, alaturi de WAHM Constanta si Eugenia Necula

Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Constanta la o noua editie a atelierului ABC-ul Crosetatului alaturi de Eugenia Necula unde vom invata punctele si metodele simple de crosetare. Asa vom putea realiza impreuna mici mileuri si mai apoi vom realiza papusi si animalute
crosetate pentru cei mici.
Pe parcurs, dupa ce vom reusi sa invatam sa crosetam, vom realiza accesorii si alte obiecte crosetate pe care le putem folosi la decorarea casei.

abc ul crosetatului

Data: 19 octombrie
Orele: 15.00-17:00
Pret: 30 lei (materialele incluse)
Inscrierile se fac pe adresa:
Loc: Biblioteca Petre Tutea, strada Eroilor, nr. 25 (de pe Bulevardul Mamaia vis a vis de Catalina Optic prin gang, in spatele blocurilor).

Plata se face pana pe 16 octombrie in contul Asociatiei Work At Home Moms:
RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)

Locurile sunt limitate. Pot participa maxim 10 persoane adulte alaturi de copii peste 5 ani.

Programul atelierului:

  1. Prezentare generala
  2. Prezentare trainer si de unde pasiunea pentru crosetat.
  3. Prezentare instrumente necesare lucru
  4. Tipuri de ochi crosetati
  5. Scaderea/Inmultirea ochilor crosetati
  6. Imbinarea lucrului crosetat
  7. Tips&Tricks invatate de la bunica.

 

Mai multe despre Eugenia:

“Ma numesc Gina si sunt o mare iubitoare de handmade. Acest lucru m-a ajutat mult in perioada cat am stat acasa cu copiii, pentru ca am reusit sa creez multe lucruri utile.Pasiunea pentru handmade mi-a fost inspiratade bunica si mama mea. Primul obiect crosetat a fost o palariuta pentru papusa la varsta de 6 ani, sub directa indrumare a bunicii, iar mama, mi-a aratat cum sa croiesc hainute pentru garderoba papusii . De aici a plecattotul. In timp am descoperit tot mai multe tehnici prin care materiale simple, reciclabile chiar ,devin lucruri utile; este ca o magie; un ghem de sfoara se poate transforma intr-o tapiserie prin tehnica macrame, micibucatele de carton colorat devin un colaj vesel , niste bucatele de lut polymeric devin bijuterii, martisoare , magneti de frigider, un croset si cateva fire colorate sunt necesare pentru a crea o caciulita, un fular, o traistuta si multe altele, iar prin imbinarea bucatelelor de material divers colorat , ia nastere un quilt.Imi place tot ce este frumos, migalos, lucrat cu dragoste , indiferent de tehnicile sau materialele folosite. Aceasta pasiune pentru lucruri facute cu multa rabdare, mi-a adus si un job, realizez decoruri pentru torturi imbracate in martzipan, este minunat sa imbini utilul cu pasiunea.”

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns