Flori si ganduri antreprenoriale

Interviu realizat de Anamaria Budai, coordonatoare WAHM Baia Mare si initiatoare Citim cu Drag

Povesteste-ne despre tine. Care este proiectul tau?

Buna, sunt mamica unei minunate fetite de 9 luni, Natalia (momentan sunt in concediu de crestere copil) si ma ocup de aranjamente florale, organizare evenimente pe partea de decor. Asta inseamna flori, multe flori, multa culoare.

tetis

Pana sa vina in viata mea Natalia presaram cu flori, inspirata de persoana cu care discutam despre un viitor eveniment, insa acum nu am nevoie de nimeni si nimic, am cea mai mare inspiratie langa mine. Fiecare eveniment este minunat, acum nu sunt singura, am langa mine un suflet care ma sustine si care ma face sa traiesc fericita clipa de clipa. Imi doresc sa evoluez si, in cel mai scurt timp voi deschide o  florarie unde voi avea cea mai fidela clienta si cea mai buna inspiratie pentru cosurile cu flori pe care le voi decora!

 

De ce organizare de evenimente?

Inainte de a ramane insarcinata, ma gandeam ca trebuie sa am o activitate pe care sa o pot impaca cu familia, cu un copil. Parintii mei au fost deschizatorii de drumuri pentru mine. Sunt croitori, cu ei lucreaza toti florarii din imprejurimi, ii ajuta sa decoreze salile, aici ma refer la materiale. Acum eu sunt cel mai fidel client al lor.

fb_img_1477389978900

Cu ce te ocupai inainte sa fii mama?

Lucram in banca de dimineata pana seara, exclus sa mai ai si viata de familie, astfel incat am inceput sa meditez…si am gasit … cui nu i-ar placea sa lucreze intre flori, culoare. Altii ar zice arta, altii ca e pasiune, de fapt, este arta si imaginatie!

Cum se imbina cele doua roluri de mama si de antreprenor?

Imi place mult combinatia intre cele doua roluri deoarece stiu ca este ceea ce ma va ajuta sa fiu in apropierea copilului meu, lucru care este cel mai important pentru mine. Am zile libere, iar in zilele in care muncesc, sunt acasa si poate sa stea langa mine, sa vorbesc cu ea, sa se joace langa mine. Este sub atenta supraveghere si pot sa ii ofer dragoste clipa de clipa, ce poate fi mai minunat.

Cum se raporteaza familia la noul tau rol?

Familia ma sustine, sotul meu este bucuros ca mi-am descoperit pasiunea si pot sa ma impac si pe mine cu un job, dar, in acelasi timp, si familia. In zilele aglomerate, este alaturi de mine si chiar ma ajuta.

fb_img_1477390546901

 

Cu ce resurse ai pornit la drum? In ce stadiu de dezvoltare a ajuns afacerea ta acum?

Cu ce resurse? De fapt, cu absolut nimic decat cateva capete de material pe care le aveau parintii mei in croitorie. Primul eveniment a venit cu costuri, insa, stiam de la inceput ca pana la castig mai este cale lunga. Asta insa nu m-a impiedicat. La fiecare eveniment, am achizitionat cateva produse astfel incat, azi, ma pot lauda cu o gama completa de accesorii pe care le folosesc cu mult drag la decorarea salilor si nu numai. Dar asta nu inseamna ca m-am oprit aici. Si acum, aproape la fiecare eveniment mai achizitionez cate ceva. Ideea este ca in acest domeniu nu prea ai cum sa te opresti, in fiecare zi apare ceva nou si ca sa ramai activ pe piata ai nevoie de schimbari constante.

fb_img_1477390766097
Ce planuri de viitor ai?

Imi doresc foarte mult o florarie, sper ca acest vis sa se realizeze cat mai curand, pana atunci voi incerca sa ma promovez de cate ori voi avea ocazia, targuri, retele de socializare. Momentan, lucrez la o pagina web pe care doresc sa o promovez pe viitor.

Unde te pot gasi clientii?

Locul unde se pot vedea creatiile mele este pagina de facebook Perfect Event, singurul loc momentan.

fb_img_1477390947673

 

Ce modalitati de promovare folosesti?

In primul rand, retelele de socializare, este locul de unde am cele mai multe comenzi, in al doilea rand, ma bazez foarte mult pe recomandari.
De asemenea, cartile de vizita se regasesc si in aranjamentele florale de la evenimente, astfel incat invitatii care au nevoie de serviciile mele sa ma poata contacta.

Un gand spre comunitatea WAHM?

Sunt mandra ca fac parte oarecum din aceasta comunitate, si va multumesc ca imi oferiti ocazia de a ma promova si prin intermediul vostru.

Sper sa reusiti sa ajutati cat mai multe mamici si sa organizati cat mai multe evenimente. Promit sa ma implic atat cat imi permite timpul in toate proiectele organizate de catre comunitate.

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns