Primii pași în decoupage, Galati, 8 aprilie 2017

Primii pași în decoupage, Galati

Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Galati la un eveniment frumos si mult asteptat!
Ana Dascalu ne va indruma primii pasi spre minunata lume a decoupage-ului , invitandu-ne sa ne jucam cu servetelele.

Ne vedem pe 8 aprilie in intervalul orar 11,00-13,00 la sediul Asociatiei de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati – Str. Maior Iancu Fotea nr. 4.
Inscrierile se fac la telefon: 0746043778, Ana Dascalu
Taxa de participare: 50 ron
Maxim 10 participante.

Agenda de eveniment:
-scurta prezentare
-vom experimenta tehnica decoupage pe trei suprafete diferite
-participantii vor pleca acasa cu lucrarile realizate.
Asiguram:
-materialele si instrumentele de lucru
-materiale consumabile
-indrumare
-mediu de lucru placut
-sacose personalizate

Participantele sunt invitate sa isi rezerve 30 de minute dupa terminarea atelierului, pentru a se bucura de prezentarea produselor Yves Rocher si carticele Usborne!

Despre Ana Dascalu:
Sunt de profesie contabil, absolventa a Cursului de Formator si pasionata de handmade, Am pornit de la realizarea de diverse articole handmade( martisoare, bijuterii, decoratiuni craciun) si am participat la targuri de handmade ca expozant.
In ianuarie 2014, am decis sa-mi dezvolt pasiunea si sa impartasesc si altor persoane din experienta acumulata in lucrul cu materialele. Astfel a luat fiinta pagina Ateliere creativ recreative.
In februarie 2014 am sustinut primul atelier ,, Atelier de martisoare”, atelier pentru adulti, in cadrul caruia am realizat martisoare traditionale. Martioarele le realizez si azi si sunt preferatele mele!
In prezent am sustinute peste 120 de ateliere pentru copii si in jur de 10 ateliere pentru adulti. Colaborez cu Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati si sunt coordonatorul atelierelor de creatie pentru voluntari, ateliere in cadrul carora mamici si voluntari se intalnesc saptamanal pentru a realiza diverse articole, pentru ca apoi sa le valorifice in schimbul donatiilor.
Sunt administratorul paginii Fabrica de bucurii Speciale si sustinatorul atelierelor din cadrul proiectului ,,Copiii creeaza, se relaxeaza si doneaza”.
Administrez pagina Atelierele Anei, Ateliere creativ recreative si realizez ,,Petreceri creative” pentru copii.
De asemenea sunt sustinatorul atelierelor din cadrul Auchan Galati si am diverse colaborari.

Va asteptam!

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns