Ieșire WAHM Piatra-Neamț, 13 mai 2017

Ieșire WAHM Piatra-Neamț

Asociatia Work At Home Moms va invita la o iesire in aer liber.

Intalnirea incepe de la ora 17. Vom avea parte de un picnic in familie(tatii si copii sunt asteptati), de distractie impreuna, jocuri cu cei mici si mari.
La ce sa va asteptati de la aceasta intalnire? Vrem sa ne intalnim intr-un cadru natural, sa punem la cale urmatoarele evenimente si, daca vremea ne permite, sa facem o mica excursie.

Pentru picnic, fiecare familie e rugata sa aduca ce ar manca copii si cel mai important, ce au voie(stim de copii cu alergii sau alimente pe care nu au voie sa le manance). Daca vom pleca in excursie (la Cetatea Bitca Doamnei), putem umple sticlele cu apa de la Izvor.

In cazul in care vremea ne va strica planurile, planuim sa ne asezam la un pahar de vorba intr-unul dintre spatiile din Strand.

Participarea e pe baza de inscriere pe mail sau privat avem nevoie de un numar aproximativ pentru surprize ❤). Participarea la iesirea in aer liber este un eveniment oferit de catre echipa WAHM locala si toate donatiile stranse cu acest prilej vor sta la baza organizarii evenimentelor viitoare.

Va asteptam intr-un peisaj de poveste!

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns