NLP pentru mamici, Iasi, 21 octombrie 2017

NLP pentru mamici, Iasi

NLP pentru mamici : curs introductiv in practicile NLP IASI

Despre NLP
Programarea neurolingvistică este ca un manual de utilizare a creierului și aprofundarea acestui domeniu este ca și cum am învăța cum să devenim fluenți în limbajul minții noastre astfel încât “serverul” personal, mintea subconștientă ne va urma conștient toate instrucțiunile pentru fiecare obiectiv personal din viață. NLP este studiul comunicării excelente – atât cu tine, cât și cu alții.
Acesta a fost dezvoltat prin modelarea comunicatorilor excelenți și a terapeuților care au obținut rezultate cu clienții lor încă din anul 1970.
NLP este un set de instrumente și tehnici, dar este mult mai mult decât atât.

Este o atitudine și o metodologie de a ști cum să ne atingem obiectivele și să obținem rezultate.

Data: 21 oct.
Ore: 10-15
Inscrieri:
Cost 80 ron

Despre Alexandra Teodora Neamțu:
Am urmat cursurile de pregătire NLP Crafting Minds și după mai mult de 300 de ore de stare de învățare intensă am obținut certificarea internațională ABNLP ( The American Board of Neuro-Linguistic Programming) de Master Practitioner în NLP și titlul de Business & Life Coach.
După această experiență am căpătat siguranța că tot ceea ce eu observasem practic în călătoriile mele se clarifica și se ordona în rândurile teoriei NLP-ului. Am
Your brain will do the work!
modelat informațiile asemenea unui costum excelent care te strigă parcă de pe raft să îl cumperi. Modelul lumii mele avea să se schimbe complet cu tot ceea ce învățasem.
Am avut sanșa de a practica imediat după aceste cursuri și de aceea am dezvoltat o atracție și mai puternică spre acest domeniu.
Mi-am dat seama că așa cum eu am primit un instrument deosebit pentru mintea și problemele mele, așa pot transmite mai departe informațiile și altor persoane excelente.
Cred acum că acest instrument este diferența care face diferența.
Exact acel lucru de care ai nevoie pentru a te proiecta în afara problemelor bine cunoscute.
Planuri de viitor? DA
În 2018, Las Vegas, voi participa la cel mai cunoscut training de „Trainers Training – NLP” predat de către Tad James și Adriana James. Acolo mi-am propus să șlefuiesc cunoștințele pe care le-am dobândit până la acest moment pentru a putea transmite totul mai departe sub egida NLP 100%.

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns