SI TU POTI – Seminar dezvoltare personala Piatra Neamt, 24 octombrie 2017

SI TU POTI – Seminar dezvoltare personala Piatra Neamt

Asociatia Work At Home Moms va invita la un seminar de dezvoltare personala intitulat SI TU POTI.

Data: 24 octombrie de la 17:00-19:00

Donatie sugerata

Inscrieri:

DESCRIERE CURS:

Va invitam sa pasiti, alaturi de Irina, intr-o lume in care SI TU POTI sa ai mai mult succes, sa constientizezi directia in care te indrepti si sa alegi pasii pe care vrei sa ii faci pe acest drum.

SI TU POTI este un boost de energie pozitiva, gandire proactiva si buna dispozitie. Dezvoltarea personala este un concept modern care vorbeste deschis despre metodele prin care mintea si sufletul pot fi “convinse” sa creasca, sa prinda aripi si sa transforme visele in realitate.

BENEFICII PENTRU PARTICIPANȚI
Participantii la acest seminar vor putea afla cum sa realizeze care sunt proiectele/visele care merita sa devina realitate si cum sa faca primii pasi in directia concretizarii lor.

DESFĂȘURAREA CURSULUI
Programul se va desfășura într-o sesiune de 2h. Va cuprinde o prezentare interactiva a unui material informativ. Ne asteptam sa participati activ si sa va permiteti sa vorbiti deschis despre lucrurile in care credeti.

DESPRE TRAINER
Cine este Irina ?

Ma numesc Irina Mitrofan, sunt coordonator local al grupului WAHM Piatra Neamt. Lucrez de peste 9 ani in domeniul relatiilor cu publicul si cu clientii, specializandu-ma in “rezolvare de probleme”. In plus fata de asta, sunt mamica pentru 2 nazdravani de 6 si 3 ani – imi exersez deci, zilnic, emapatia, rabdarea si spirirtul de observatie. Nu in ultimul rand, imi gestionez pasiunea – blogul meu are aproape 5 ani – cu toata inima si tot entuziasmul din lume. Aici infloreste creativitatea si tot aici isi gasesc povestea toate proiectele in care aleg sa ma implic.

Multumim Ancuta Stuparu pentru grafica!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns