Alături de Iza Igna, Asociația Work At Home Moms la un atelier ce se adresează celor care își doresc să lucreze o broșă din mărgeluțe japoneze Miyuki Delica.
————————-
Ce vom mărgeli? O broșă- formă combinată de triunghiuri (gen căsuță, munte) în două culori
Unde? La Ceainaria Japoneza Sakura, Calea Moților, nr. 48, Cluj
Când? În 3 sesiuni de lucru: 3, 10 și 17 octombrie 2018 de la ora 18,30-19,30
Preț? Puteți alege între două variante: 20 lei/sesiune sau 50 lei/abonament de 3 sesiuni
Propunem kit? Da, format din mărgele Delika, ac, ață, suport broșă; se poate achiziționa separat (20 lei/kit)
Înscrieri:
———————————
*Descriere tehnici atelier:
Margelele Miyuki Delica din sticla sunt produse in Japona si sunt cunoscute pentru dimensiuniile lor precise, Miyuki fiind unul dintre brandurile cele mai cunoscute de pe piata. Margelele Delica au o forma cilindrica cu o singura gaura, marginile gaurilor fiind slefuite astfel incat sa nu poata taia firul. Firul folosit poate sa fie S-Lon AA sau ata Miyuki, in functie de tesatura dorita. Forma tubulara le face ideale pentru a fi tesute in diferite moduri, abordand tehnici diferite.
Tehnicile folosite sunt:
• brickstitch: produsul final arata ca si o constructie de caramizi, margelele fiind asezate una este alta, ca si in schema de mai jos.
• peyote stitch liniar: la aceasta tehnica margelutele vor veni tesute unele printre altele putand astfel crea modele tubulare, liniare, triunghiulare sau circulare.
• peyote stitch triunghi: bazat pe tehnica peyote.
** Obiective atelier:
• familiarizarea cu accesoriile de lucru oferite în kit
• explicarea noțiunilor de bază și a diagramei de lucru
• realizarea broșei
*** Descriere trainer:
Sunt Izabela Igna, mămică lui Alex, un dulce de băiat de 3 ani și soția lui Vlad, de 11 ani. Pasiunea pentru mărgele o am din copilărie. Îmi amintesc cum desfaceam șiragurile mamei pentru materia primă și înșiram mărgelele pe ața groasă de macramé. Pe atunci cream doar brățări pe gherghef.
În timp am gasit pe Internet diverse modele de brățări, cercei și pandantive. Reaușeam să le reproduc, doar că mărgelele de nisip folosite nu erau potrivite. În urmă cu 5 ani, după căutări mai amanunțite, am desoperit mărgelele japoneze din sticlă Miyuki Delica care mi-au oferit tehnici noi de mărgelit. Având materialele potrivite, pasiunea pentru margeluțe și o imaginație bogată am început din nou să creez pentru că mărgelele Miyuki ofera posibilități infinite.
Vin in fața voastră cu dorința de a împărtăși ce am învațat până acum. Vă aștept cu drag să ne întălnim și să ne relaxăm împreună 🙂
Acesta este pagina mea unde găsiți bijuterii lucrate cu această tehnică, dar și alte creații ale mele.
https://www.facebook.com/izaignacusaturiurbane/
**** Asociatia Work At Home Moms se implică doar în calitate de partener media, înscrierile, gestionarea cursului și plata acestuia revin exclusiv în sarcina mamei care propune atelierul.
Recomanzi articolul acesta?