You are currently viewing Start from Home

Start from Home

Asociația Work At Home Moms a incheiat initiativa prin care am livrat un număr de 102 kituri de lucru mamelor din segment vulnerabil.
Proiectul „Start from home”, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, a pornit de la nevoia de a atenua impactul la nivel social și economic pe care îl resimt atât familiile, cât și afacerile mici în contextul pandemiei, și de a asigura activități practice legate de terapia prin artă familiilor afectate de presiunea emoțională a izolării.
Campania a stimulat activitatile home based, de tip Do it Yourself. Kiturile au fost primite cu bucurie, redam aici feedbackuri primite:
O.: “Mulțumesc Wahm si Elena Gorun pentru minunatul kit diy 😍❤ Va fi o provocare sa lucrez cu licheni așa ca iti mulțumesc din suflet pentru sprijin. Wahm Power!”
G.: “Multumesc din suflet #WAHM, sunt una dintre norocoasele care a primit un Kit creativ de desen cu lana🥰…chiar este o provocare pentru mine. Promit sa vin cat de curand cu rezultatul, tare curioasa sunt ce va iesi😍.
Va iubesc fetelor, sunteti minunate! 🤗🤗🤗”

Acestea au fost livrate atat in mediul rural, cat si urban, au poposit in Arges, Galati, Braila, Ilfov, Suceava, Maramures, Prahova, Constanta, Iasi. Cu siguranta vom lansa curand noi initiative care sa ne fie sprijin!

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 4 Comments

  1. Matea

    Ma bucur ca exista asemenea asociatii care ofera sanse de dezvoltare mamelor singure, care incearca sa faca ceva frumos, prin arta sau un simplu hobby

  2. Poenaru Camelia

    Mulțumim frumos

  3. Daniela Multescu

    Multumesc mult ca ne ajutati.

  4. Istrate Angela

    Mulțumesc. Abia aștept! Sunt pasionată de lucru manual.

Comments are closed.