You are currently viewing WAHM este comunitatea de meştere ce susţin mamele singure

WAHM este comunitatea de meştere ce susţin mamele singure

https://delasexladragoste.wordpress.com/2020/10/25/wahm-este-comunitatea-de-mestere-ce-sustin-mamele-singure/?fbclid=IwAR1pnBTf7DVLULto99Oo86b_ZSfyraQmdr45wFOm8kqiWOL-71c9kbD16S0

Viaţa nu este numai roz, de ciocolată şi cu norişori pufoşi. Familia nu înseamnă numai soţ, soţie, copii, bunici şi socrii. Viaţa de familie este şi amară, curbă, abruptă.

Există momente când viaţa de familie este puţin spus tensionată, amară, imposibil de suportat. Există momente când divorţul este cea mai bună soluţie. Alte momente când Dumnezeu, Alah sau altă zeitate a chemat la el pe stâlpul casei.

De cele mai multe ori femeia din exemplele de mai sus ajunge noul stâlp al casei. Stâlp ce are în grijă copil, casă, căţel, rată, boală, familie extinsă.

Dacă din vechime se spune că pentru a creşte un copil este nevoie de un sat, mai nou WAHM România arată că pentru a “creşte” mame singure este nevoie de meştere. Da, de meştere. Acele femei ce au o pregătire, calificare, înclinaţie către ceva anume şi o fac al naibii de bine.

Aceste meştere sunt cunoscute local, regional, în ţara sau în străinătate. Ele meşteresc săpun, haine, uleiuri, mâncăruri, cărți şi cursuri, terapie şi psihoterapie. Iar ele au pus la cale o campanie ce se numeşte “Mamele singure au super puteri!”.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns