You are currently viewing Interviu cu Simona Rotaru – Yardinia

Interviu cu Simona Rotaru – Yardinia

Interviu realizat de Alina Dănescu de la Handmade by Aly.

Copii au nevoie să petreacă mult timp în natură, să se relaxeze, să interacționeze cu alți copii, să lege prietenii și să se distreze. Foarte aproape de București, am descoperit o grădină urbană gândită pentru întreaga familie.

1. Bine te-am găsit, Simona! Te rog să ne povestești despre tine şi membrii familiei tale.
Salutare, sunt Simona, am 34 de ani, mămică a 2 copii minunați alături de care învăț în fiecare zi sa fiu un părinte mai bun.

2. Cum a luat naștere acest frumos proiect?
Acest proiect s-a conturat în pandemie, când am simțit nevoia de conectare atât cu natura cât și cu fetița mea.

3. Cât de greu/ușor a fost să transformi un vis într-o afacere?
A fost și încă este o provocare, nu aș putea să spun că a fost greu sau ușor pentru că proiectul este dinamic, plin de viață. Avem zile în care totul merge bine și zile în care abia dacă rezolvăm o problemă și mai apar încă 2 din spate. Motivația este ingredientul secret, ea ne-a ajutat să transformăm visul în realitate și să depășim obstacolele apărute pe parcurs. De când am început să lucrăm la gradină am învățat că planificarea poate salva atât resurse materiale cât și timp și că nimic nu este sigur 100%, trebuie să ne păstrăm flexibilitatea pentru a ne adapta cerințelor venite din partea clienților.

4. Cum este împărțită grădina urbană, ce locuri aveți amenajate?
Gradina este gândită pentru familiile cu copii și este împărțită în mai multe zone. Zona pentru petreceri care cuprinde 2 pergole ce pot acomoda peste 40 de adulți. Gradina experimentelor în care avem paturi de grădinărit, aici copiii pot observa, îngriji și degusta diferite tipuri de legume mai puțin întâlnite cum ar fi roșii negre, roz, galbene, gulii, napi, ridichii mov, albe, etc. Toată gradina este presărată cu spatii amenajate pentru joaca celor mici, veți găsi inclusiv un labirint din ulmi și alei reflexogene iar la umbra copacilor am amenajat o zonă cu pufuri și hamace pentru relaxare.

5. Am văzut pe pagină, foarte multe ateliere și activități pentru cei mici, ele sunt împărțite pe zile/perioadă?
Majoritatea activităților au fost organizate în weekend-uri anul acesta. Însă începând cu anul viitor ne dorim să organizăm și în cursul săptămânii.

6. Cum se desfășoară o zi la grădina urbană, câte ore putem petrece în aer liber și câte activități putem alege?
În funcție de scopul fiecărei familii puteți opta pentru 2 ore de relaxare sau pentru a petrece întreaga zi în gradină. Activitățile pot fi achiziționate separat și programul lor diferă de la o săptămână la alta. Cel mai bine este să ne urmăriți pe facebook sau să vă abonați la newsletter direct pe site-ul nostru www.yardinia.ro pentru a fi la zi cu ofertele noastre.

7. Înțeleg că sunt spații amenajate și pentru părinți, ei pot participa la activități împreună cu copiii, care sunt acestea?
Gradina este gândită în așa fel încât să se bucure și părinții de timpul petrecut în natura iar dacă doresc, pot participa alături de cei mici la activități. Orarul activităților este unul dinamic, în funcție de disponibilitatea moderatorilor. Noi anunțăm cu cel puțin o săptămână înainte programul.

8. Pentru petrecerile private, zile de naștere, ce tip de servicii puneți la dispoziție?
Avem 3 opțiuni pentru petreceri astfel încât să acoperim o paletă cât mai largă de cerințe. Acestea pot cuprinde accesul în cadrul spațiului, activități, băuturi, gustări până la invitație digitală și animatori. Oferta completă o puteți găsi aici: https://yardinia.ro/wp-content/uploads/2022/09/Oferta_Yardinia_Septembrie_2022.pdf

9. Cum se îmbină viața de familie cu cea profesională? Ai o echipă care te ajută sau doar membrii familiei?
Anul acesta am împărțit majoritatea task-urilor în familie, începând cu 2023 ne dorim să externalizăm o parte din activitățile legate de business pentru a ne ocupa mai mult de strategie și să alocăm mai mult timp celor mici.

10. Vrem să dăm mai departe o bucățică de inspirație către mamele din comunitatea noastră, ce sfaturi ai pentru ele?
Vă doresc să visați, să aveți încredere în puterile voastre și să cereți sfaturi/ajutor atunci când simțiți că nu mai avansați. Primul pas în a rezolva o problemă este să o transformați în provocare, astfel puneți la lucru creativitatea și ea poate face minuni.

27 persoane recomandă articolul acesta.

Îți mulțumim că ești alături de noi!
Poți direcționa 3,5% din impozit către WAHM!

Procentul de 3.5% este parte a impozitului plătit statului pentru salarii. Avem opțiunea de a-l direcționa spre un ONG. Ne-am bucura să fie Asociația Work At Home Moms, acest aprig și temerar ONG! Procedura e foarte simplă! 😁🌸 Poți completa formularul aici! Îți mulțumim!

 

Trimite și prietenilor