You are currently viewing Maraton Social Media împreună cu Dana Huiban – Social Media Manager

Maraton Social Media împreună cu Dana Huiban – Social Media Manager

– – – UPDATE: Am numărat împreună aprecierile de la fiecare dintre cele șase provocări, de pe fiecare pagină înscrisă și anunțăm că Loredana Biliboc a câștigat premiul maratonului! Vom lua legătura cu ea negreșit ❤️
Vă dorim inspirație, avânt și ecou în tot ce faceți!

Ți s-a întâmplat sa rămâi fără idei de postări pentru contul afacerii tale, deși știi bine cât este de important să fii acolo pentru clienții tăi? 👀

Îți venim noi în ajutor! 🤍Împreună cu Dana Huiban – Social Media Manager, am pregătit 6 zile de Maraton Social Media cu provocări diferite care te vor ajuta sa ieși din zona de confort, dar și sa creezi legături mai calde și apropiate cu cei care iți urmăresc produsele sau serviciile la care lucrezi cu atâta drag și spor. 🤩

Citește mai jos ca să vezi la ce ne-am gândit noi:

În ce constă așadar această cursă?

1. În primul rând, stai cu ochii pe grup ca să afli provocarea zilei. (Poți activa notificările din grup ca să fii sigură că nu ratezi vreuna din zile).
Vor fi provocări diferite, menite să aducă plusvaloare în munca ta din social media.

2. Provocarea va trebui să o postezi pe pagina ta (fie ea Facebook sau Instagram).
Dacă o faci pe Facebook menționează pagina Work At Home Moms Romania și @Dana Huiban – Social Media Manager, dacă o faci pe Instagram menționează pagina @workathomemomsromania și @huibandaniela.

3. Anunță în grup, prin comentariu la topicul cu provocarea zilei, dacă ai postat, dând link-ul postării de pe pagina ta(este nevoie sa dai link fie spre pagina de facebook, fie spre cea de Instagram, o singură pagină) .
Zilele in care anunțăm provocările sunt
Miercuri – 27.03
Joi – 28.03
Vineri – 29.03
Luni – 1.04
Marți – 2.04
Miercuri – 3.04

Desigur, după muncă și răsplată!
Noi vom aduna toate likeurile de pe paginile persoanelor înscrise (luam în calcul o singură pagină, fie Instagram, fie Facebook), la cele 6 postări din cadrul maratonului, și anunțăm câștigătoarea acestui maraton!

Ce am pregătit câștigătoarei?
Un interviu pe www.wahm.ro, un pachet Macarons de promovare pe grupul nostru timp de 7 zile și un audit făcut de Dana paginii câștigătoarei.

Nu uitați că unul dintre criterii este să participați la toate provocările!

Inspirația la înaintare, vă încurajăm să vă înscrieți prin comentariu la acest topic!
— with Dana Huiban and Cristina Ceobanu.

5 persoane recomandă articolul acesta.
Trimite și prietenilor