You are currently viewing Art&Craft by Teo, sponsor WAHM luna mai 2024

Art&Craft by Teo, sponsor WAHM luna mai 2024

În luna mai, Teodora Balate ne este aproape în calitate de sponsor. Prezentăm mai jos ghidul propus de ea, poate fi comandat la preț fix de 10 lei! ❤️🎉
“Dragă doamnă, într-o perioadă în continuă schimbare, 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐥𝐮𝐦𝐞𝐚 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐞 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐕𝐈𝐓𝐀𝐓𝐄𝐀.
Creativitatea este punctul meu forte și îmi doresc să te inspir și pe tine să devii mai creativă!
Pentru aceasta am creat un GHID PRACTIC – 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚̆ 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 – 𝟑 𝐢𝐝𝐞𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮:
✔ 𝐆𝐚̂𝐧𝐝𝐢𝐫𝐞 𝐅𝐥𝐞𝐱𝐢𝐛𝐢𝐥𝐚̆
✔ 𝐀𝐝𝐚𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢
✔ 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐈𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐕𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐝𝐞 𝐙𝐢 𝐜𝐮 𝐙𝐢

𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝐜𝐞 𝐜𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐠𝐡𝐢𝐝𝐮𝐥, 𝐯𝐞𝐢 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚:
✔ De ce este esențial să fii creativă
✔ 10 Beneficii cheie ale creativității
✔ Cum să-ți dezvolți creativitatea cu ajutorul a 3 idei practice

𝐃𝐄𝐙𝐕𝐎𝐋𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓𝐈𝐕𝐈𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈𝐈 îți va aduce următoarele 𝟑 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢:
💗 𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐞𝐳𝐢𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢: Abilitatea de a găsi soluții creative în fața dificultăților poate contribui la dezvoltarea unei atitudini mai reziliente și la gestionarea mai eficientă a stresului.
💗 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞 𝐬̦𝐢 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞: Creativitatea oferă oportunități pentru autonomie și libertate în gândire, permițând oamenilor să exploreze și să dezvolte idei proprii fără constrângeri.
💗 𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐦𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢: Activitățile creative pot servi ca un mijloc de relaxare și de reducere a stresului, oferind o pauză binevenită și o perspectivă proaspătă asupra situațiilor dificile.

Despre mine… sunt economist (licențiată la ASE București – contabilitate și informatică de gestiune), cu experiență în practica insolvenței, având o activitate în acest domeniu începând cu anul 2012. Această latură a carierei mele m-a învățat multe despre reziliență, rezolvarea problemelor și adaptabilitate în fața schimbărilor. Însă, în paralel cu această parte a mea profesională, există un alt univers care mă definește și mă împlinește – pasiunea mea pentru artă.
De când mă știu, arta și frumosul au fost o parte integrantă a ființei mele. Încă din copilărie am simțit nevoia de a explora diferite medii artistice, de la acuarele și tempera, până la uleiuri și acrilice. Am urmat câteva cursuri de hobby, am experimentat, am învățat și am evoluat, iar astăzi, pictura nu este doar o activitate pentru mine, ci o formă de exprimare și împlinire personală.
În anul 2019, dorința mea de a aduce arta mai aproape de oameni și de a explora noi medii artistice m-a condus către pictura pe textile.
Mereu mi-au plăcut hainele cu modele interesante, unice, și am simțit că aceasta este o modalitate prin care pot transforma hainele în veritabile opere de artă, purtabile în viața de zi cu zi.
În cea mai mare parte a timpului pictez diverse tricouri, jachete, cămăși și alte accesorii, aducând un strop de culoare și originalitate în viața celor din jurul meu. Este o modalitate prin care îmi exprim creativitatea și împărtășesc bucuria artei cu ceilalți.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐣𝐮𝐭 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭̦𝐢𝐚 WAHM, pentru că a fost primul grup în care am intrat în 2020 când îmi doream să încep businessul meu creativ Art&Craft by Teo pentru că am găsit inspirație, susținere, pentru că am cunoscut doamne faine cu care am colaborat, 𝐨𝐟𝐞𝐫 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭 𝐠𝐡𝐢𝐝 𝐢̂𝐧 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝟏𝟎 𝐋𝐄𝐈 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐚𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢 WAHM.
Voi lăsa în comentarii contul asociației și detalii pentru donație.
Vă doresc o zi minunată!”

www.facebook.com/groups/WAHM.Romania/permalink/7496401147115969/

www.facebook.com/TeoArtCraft

 

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor