Atelier de cosmetice naturale pentru mame, Tg. Mures

Work At Home Moms Romania şi Alina Dolha de la Senia Soap invită mamele la primul atelier practic al comunităţii WAHM Tîrgu Mureş.

Alina ne va învăţa să ne menţinem frumoase cu ajutorul produselor realizate din ingrediente naturale. Vom primi sfaturi practice şi eficiente despre cum putem folosi ingrediente simple pe care le avem la îndemână în propria casă, făcând astfel şi economie la produsele cosmetice bogate în chimicale sintetice pe care le-am cumpăra în mod obişnuit din comerţ şi ne vom însuşi noi deprinderi care să ne fie de folos pe viitor. Iar partea cea mai frumoasă din această experienţă este faptul că aceste produse pot fi folosite de întreaga familie, inclusiv pentru copiii şi bebeluşii noştri.

De asemenea, Alina ne va vorbi despre ingredientele naturale folosite pentru realizarea celor mai bune produse cosmetice naturale, despre procurarea acestora, despre prepararea corectă a produselor cosmetice naturale, dar şi despre aspecte legate de individualitatea fiecăreia dintre noi.

Vă aşteptăm cu drag la acest atelier unde vom învăţa să facem o loţiune pentru corp din ingrediente naturale.

Data: miercuri, 28 mai 2014, ora 18:00, la restaurantul CON AMORE by Aloo Radu.
Donaţie sugerată: 30 ron, ingredientele sunt incluse şi mamele vor pleca acasă cu loţiunea preparată împreună.
Nr. minim de participanţi: 8, maxim 10.

Vă rugăm să trimiteţi e-mail pentru înscriere pe adresa .

Să facem cunoştinţă cu Senia Soap:
“…Au urmat zile, săptămâni şi chiar ani de studiu, experimente şi testări, timp în care am descoperit lumea minunata a esenţelor, aromelor şi miresmelor naturale. Pe lângă fabricarea săpunului natural, am învaţat principii de viaţă care dorim să ne ghideze de acum încolo. Am învăţat din greşeli, dar în acelaşi timp am învăţat să zâmbim, să mergem înainte cu entuziasm, să dăm tot ce e mai bun din natura noastră umană.
În urma eforturilor noastre, s-a născut Senia, nume care provine din cuvântul de origine arabă “Zenia” şi care înseamnă floare, săpunul floare sau săpunul cu miros de floare, săpunul cu mireasma naturii. Acest nume nu este unul întâmplător, este un nume care simbolizează esenţa săpunului natural fabricat manual.

Săpunurile naturale au fost un prim pas, după care provocarea de a crea alte cosmetice naturale a fost tot mai mare, în foarte scurt timp am pus în practică ideile noastre şi am creat: unturi de corp şi balsamuri de buze, exfoliante de corp şi săruri de baie, iar lista este în curs de dezvoltare.
Credem cu adevărat că la baza realizării săpunurilor naturale, precum şi a altor cosmetice naturale stau cele mai bune ingrediente, metode tradiţionale, consecvenţa şi foarte multă pasiune.”

Continuarea poveştii o găsiţi vizitând: http://www.seniasoap.ro/,http://blog.seniasoap.ro/ , https://www.facebook.com/SeniaSoap

Parteneri: CON AMORE by Aloo RaduCreative HandsInfo Kidssenso – vin, sunt parte, cresc.

10405269_10152438286783373_7897056204927476126_n

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns