Catalina Comanici – Fire din Povesti

Proiectul meu (Fire din Povesti) s-a nascut in luna mai a anului 2015. Nu mai stiu cum am ajuns sa fac carti senzoriale. Am facut una, m-am laudat cu ea si am primit o gramada de comenzi.

Imi place mult sa lucrez cu fetrul, imi place sa fac lucruri frumoase pentru copii desi am niste idei si pentru adulti. Incerc sa-mi depasesc limitele, am facut invitatii din fetru, am facut calendare cu meteo, am facut decoratiuni pentru botez… acum urmeaza un buchet de mireasa 🙂

Inainte de maternitate lucram in resurse umane dar nu mai pot, nu mai am rabdare. Desi pentru un calendar de exemplu ai nevoie de muuuulta rabdare. Deocamdata e la inceput afacerea mea, invat si cresc si invat sa cresc. Am multe idei, am multe proiecte pe care vreau sa le incep dar cum nu o mai fac strict ca si hobby, ideile au ramas pe planul doi.

Am infiintat o firma, am inchiriat un spatiu,mi-am achizitionat niste masinute ajutatoare si ma duc cu atata drag la atelier si ma simt atat de bine si de relaxata acolo, stau peste program de placere :).

Inainte sa-mi mut biroul,lucram din sufragerie. Vai si ce ore infernale de lucru aveam…lucram cand dormea baiatul meu si mai mergeam si la lucru, eram stresata si ma simteam vinovata ca nu petrec atat de mult timp cu copilul pe cat mi-as fi dorit dar asta a fost solutia atunci, asta a dus la cresterea si dezvoltarea afacerii.

Asa am ajuns acum sa am un atelier si o coleguta draguta foc care-mi inveseleste zilele de lucru. Comenzile le
livrez si prin posta si prin curier, cum am terminat o carte pac o pozez si o trimit.

Mamelor din comunitatea WAHM vreau sa le spun ca merita sa lucreze de acasa, ca se vede daruirea lor pe orice obiect pe care-l decoreaza. Meritam apreciere si intr-o zi vom avea parte de ea la adevarata ei valoare.

balonbufnitacalendar echipaatelier

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns