Atelierul de cosmetice homemade 2, 11 martie 2017

Atelierul de cosmetice homemade 2

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa-ti creezi propriile produse cosmetice homemade cu ingrediente naturale pentru a incepe o afacere de acasa?
Te asteptam la” Atelierul de cosmetice homemade 2” organizat de Work At Home Moms Constanta alaturi de Georgiana Vasilescu de la Shea Cosmetics, unde vei primi know how pe pasi pentru a realiza trei produse personalizate tipului tau de ten si vei putea sa te rasfeti cu ele acasa!
Materia prima o vom asigura noi, tu vino cu entuziasm si curiozitate, ingrediente obligatorii pentru o crema perfecta.
sambata 11 martie
Orele: 10.00-13.00
Loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
Inscrieri pe:
Pret : 80 lei – materialele sunt incluse in pret.
Locurile sunt limitate.
Plata se face pana pe 8 martie in contul Asociatiei Work At Home Moms :
RO17RNCB0083141235500001 (deschis la BCR)

În cadrul celui de-al doilea atelier de cosmetice naturale, vom prepara o cremă de faţă, un unt de corp şi un cleanser facial. Fiecare participant îşi va personaliza cele trei produse în funcţie de necesităţi şi preferinţe.
În partea teoretică a atelierului, vom parcurge suportul de curs. Vom învăţa proprietăţile unturilor şi uleiurilor vegetale, cât şi a activelor cosmetice si cum ne personalizăm reţetele în funcţie de nevoi, furnizori de materie primă.
În partea practică a cursului vom prezenta ustensilele şi modul de lucru, după care trecem la treabă.

Care sunt avantajele cosmeticelor preparate acasă?
1.Conţinut bogat de ingrediente preţioase şi lipsa ingredientelor de umplutură;
2.Se personalizează în funcţie de nevoi;
3.Pot conţine concentraţia potrivită de active, astfel încât să aibă efect;
4.Ingredientele naturale reprezintă o garanţie a faptului că pielea va fi cu adevărat îngrijită, nu agresată;
5.Uleiurile naturale penetrează pielea în mod mult mai eficient decât cremele din comerţ, deoarece structura lor este mult mai apropiată de cea a uleiurilor naturale pielii.

*Despre trainer:
“Sunt mama unui băieţel de aproape 3 anişori. Proiectul meu este Shea Cosmetics, cosmetice homemade din ingrediente naturale. Am ales această activitate (sau ea m-a ales pe mine ) deoarece sunt pasionată de ştiinţe, dar şi pentru că am vrut să îmi îngrijesc copilul fără substanţe sintetice, alergeni, parabeni şi alte chimicale.”

 
Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns