Copilul interior al omului de succes, Bucuresti
Titlu : Copilul interior al omului de succes.
Subtitlu: Traumele trecutului ne blochează, încetinesc sau deturnează de la cine putem deveni.
Șezătoare 24 martie, ora 16.00
Minim 10 persoane, maxim 15.
Inscrieri:
Donatie libera
AGENDA:
*Copilăria grea durează toată viața*
Copilul interior și impactul lui în viața și realizările adultului. Blocaje, stagnare, somatizări, dificultăți în relaționare.
Cu cât trecutul este mai traumatic, cu atât mărimea psihologică a copilului rănit o poate depăși pe cea a adultului ce am devenit.
Trauma și inconștientul. Reconstituirea traumatică – cum și de ce repunem în scenă ceea ce e nerezolvat din trecutul nostru.Trauma transgenerationala.
Omul de succes – între realitate și idealizare. Viața si succesul autentic. Reconectarea la copilului interior și la resursele de putere și reziliență.
Descriere psiholog:
Sunt Irina, psiholog clinician cu formare in psihoterapie analitică și psihologie organizațională, formator și mamă de doi frumoși mici. Sunt recunoscătoare WAHM pentru că, urmărind și apreciind munca și efortul creator al membrilor comunității, am găsit aici motivația pentru a reintra în domeniul pentru care mă pregătisem atâția ani. Am lucrat dintotdeauna cu oameni. Într-un fel sau chiar în multe feluri,am făcut terapie relațională de când mă știu, dar în cabinet simt că am crescut cel mai mult. Am înțeles că terapeutul nu are decât un rol mic în modificările care survin în viețile celor ce decid să facă un travaliu terapeutic, dispuși să își comunice trăirile și adevărul pe de-a-ntregul și să îl primească în schimb, fără (pre)judecați și cu empatie. Am înțeles că ne vindecăm și ne repozitionam pe drumul nostru în baza relației terapeutice. Ea e cea care trebuie să se dezvolte în mod natural, autentic și activ, pentru a ajunge la conștientizări si, mai departe, la schimbări. Uneori viețile ajung într-un punct în care drumul pare prea strâmt, eforturile noastre par prea mari, ne simțim responsabili pentru generațiile care urmează, realizăm că ceea ce trăim pare să fie o replică a ceea ce deja am trăit în propria familie, e prea multă durere și prea puțină înțelegere în jur, totul pare absurd sau pierdut. Pentru toate aceste motive e nevoie de conștientizare, de o perspectivă globală, de suport și de o reevaluare a ceea ce e important. “Cine alege să se uite în exterior, visează; cine se uită în interior, se trezește.” (C.J.Jung) . Mă găsiți pe www.facebook.com/