Atelier creativ de pictat pe tricouri cu Rada Irimia, 9 iunie 2018

Atelier creativ de pictat pe tricouri cu Rada Irimia

Alaturi de Rada Irimia, Asociatia Work At Home Moms invita mamele creative din Constanta la un atelier ce se adreseaza celor care isi doresc sa invete tehnici de pictura textila.

Ne vedem pe 9 iunie
de la ora 10.30 la 12.00
loc: sediul Helen Doron English Constanta Sud, Str. Stefan cel Mare, nr. 128A (repere: intre ING Bank si Rel Syspro, vis a vis de Synevo, zona ICIL)
pret: 60 (toate materialele sunt incluse voi aduceti doar tricoul pe care vreti sa-l personalizati)
inscrieri la: 0745250018,

ATELIER CREATIV DE PICTAT PE TRICOURI
Daca vreti sa aveti parte de un moment de relaxare, sunteti invitat sa participati la un Atelier de pictura pe tricouri.
La acest atelier ai ocazia sa devii posesorul unui tricou original pictat de tine, tu adu doar pofta de pictat, putina creativitate si inspiratie.
La acest atelier fiecare participant va veni cu tricoul sau, iar noi vom pune la dispozitie sabloane, culori speciale pentru pictura pe material textil rezistente la apa, pensule, etc.
Rada Irimia te va învăța tehnica picturii pe materiale textile si alaturi de tine il va transforma intr-o creatie artistica deosebita care ii va reprezenta pe fiecare in parte.

*despre trainer:
”Sunt Rada, mama a doi copilasi superbi de 3 si 6 ani. Pictez de la varsta de 13 ani si sunt absolventa a Liceului de Arta ” Victor Brauner” din Piatra Neamt si de asemenea absolventa a Facultatii de Teologie Ortodoxa din cadrul Universitatii din Bucuresti specializarea Restaurare Conservare.
In prezent pictez icoane pe lemn, icoane pe scoarta de copac (nuc), pe ciuperci de copac, pe oua de gasca si de strut de asemenea am pictat cateva gradinite din judetul Constanta, catapetesme de biserici si restaurate.
Pagina mea este CARM ART

 

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns