Atelier – Homeschooling si lucrul de acasa

Asociația Work At Home MomsSuntParinte.ro și INTUITEXT Inveti cu placere! vă așteaptă cu mare plăcere la evenimentul dedicat unui subiect arzător și de mare interes: Homeschooling și lucrul de acasă!
Invitați:
Delia Lungu – psiholog www.suntparinte.ro
Virgil Paraschiveanu – consultant educațional www.intuitext.ro

Mamele vor face o adevărată călătorie prin istoricul homeschooling-ului pe plan internațional și național.

De asemenea, vom identifica împreună motivele pentru care homeschooling-ul devine o opțiune în raport cu educația la școală.
Hai să cunoastem avantajele si dezavantajele fiecărui sistem!

Dacă și tu, în calitate de mamă WAHM, te-ai întrebat în ce măsură homeschooling e pentru tine, dar și cum să fii primul profesor al copilului tău, indiferent daca alegi sau nu homeschooling, îți rezervăm deja un loc alături de noi.

Am pregătit cu ajutorul invitaților noștri o adevărată sesiune de întrebări, răspunsuri și sugestii personalizate, precum și exemple de activități și jocuri educative.

Data: 11 aprilie 2014
Ora: 11-13
Donatie sugerata: 25 ron
Loc: TinArt

Înscrierile se fac pe
Număr limitat de locuri!
Afis: Imagine People

Facebook: Homeschooling si lucrul de acasa

Parteneri media: SuntParinte.roDidactic.roGoKID.roCalendarulMagic.roUrbanKid.roMamica Activawww.ozzy.roSuntMamica.roSuntGravida.romami.roMama InvingatoareClubul de parentingwww.ancabalaban.ro

homeschooling afis

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. Daniela

    Felicitări pentru inițiativă!
    Educația la domiciliu prezintă multe avantaje, iar în condițiile actuale constituie o alternativă demnă de luat în seamă.

  2. Cristina P.

    As dori sa aflu mai multe informatii despre “Work at home moms”, despre ce as putea face pentru a-mi asigura un venit fara a fi nevoita sa imi “abandonez” bebelusa cu orele. Imi doresc sa ii pot oferi prezenta mea continua cat mai mult timp cu putinta, fara a fi conditionata de lipsuri financiare.

Lasă un răspuns