Tirgu Mures: Cortul pentru alaptat si infasat

În urma primei întâlniri din cadrul seriei ”Sunt mamă WAHM și stiu să…”, mamele participante au decis alături de Oana Pintilie, reprezentant zonal, să doneze produse realizate manual de ele pentru a fi vândute, urmând ca banii să fie investiți într-un cort pentru alăptat și înfășat.

Scopul acestei acțiuni este de a crește mobilitatea și accesul mamelor WAHM la evenimente publice.

Dacă doriți să vă implicați, vă rugăm să o contactați pe Oana la sau pe forum, la categoria Mureș.

Adăugire ulterioară 1 – 20 martie 2014

Avem deja primele donații pentru cortul de alăptat și înfășat în Tg. Mureș – inițiativa marca Work At Home Moms România.

Le mulțumim nespus:
Creative Hands – oferirea unui folder pentru expunerea şi vanzarea de produse handmade.
https://www.facebook.com/creative.hands.ms

Mărgeluţa din Cristal – ofera produse handmade pentru vanzare.
https://www.facebook.com/margeluta.dincristal

Codronix Bijoux, membru Creative Hands – ofera produse handmade pentru vanzare https://www.facebook.com/codronix,

Oana Pintilie – masă pentru înfășat

Florina Cristea – ofera fotoliu pentru alaptat si produse handmade pentru vanzare https://www.facebook.com/florina.cristea.3

Adriana Costea – voluntara pentru proiect: https://www.facebook.com/adriana.costea.39

Cristina Barbu – donatie de 35 ron proveniti din vanzarea de martisoare in cadrul licitatiei WAHM din februarie-martie 2014 https://www.facebook.com/CondimenteVestimentare

Info Kids- Larisa Pop și Cristina Obreja – vor oferi un spațiu pentru masă cu vânzare la Conferința “Comunică eficient cu copiii la orice vârstă” de Joi, 24 aprilie 2014, orele 18:00 – 20:30.

Perne pentru alăptat – sponsorizare din partea: http://www.pernedealaptat.ro/ și
http://www.mamialapteaza.com/

Abia așteptăm să îl lansăm!:)
Dacă doriți să contribuiți și să vă implicați, îi puteți scrie Oanei, reprezentant WAHM Romania în TG. Mureș:

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. alexia

    Imi pare rau, dar nu pot sustine un asemenea demers nici macar din punct de vedere moral.

    De ce nu faceti un cort si pentru cele care “alapteaza” din biberoane de plastic (eventual cancerigene)? Femeile/Mamele care alapteaza sunt oameni cu drepturi egale si trebuiesc sustinute si incurajate sa promoveze obiceiul alaptarii, nu sa se ascunda prin corturi. Bineinteles, facilitati trebuie sa aiba, dar ideea unui cort in care pot alapta transmite si mesajul bine camuflat ca nu e bine sa alaptezi in alte locuri, ci sa iti lasi bebele sa moara de foame pana ajungi tu in cort, sau in vreo buda infecta ca sa poti alapta, ori alaptarea este un gest la fel de natural ca respiratul, de ce sa il putem face doar in spatii special amenajate?

  2. Marian

    Buna ziua,

    Cortul este nu doar pentru alaptat ci si pentru infasat sau alte operatiuni ce necesita un spatiu curat si sigur. Este amplasat in cadrul targurilor sau a altor aglomerari unde gasirea unui loc mai putin circulat nu este posibila.

    De asemenea, unele mame nu se simt confortabil sa alapteze in public oricat de natural ar fi. Cortul nu este nimic altceva decat o alternativa la alaptatul in public si a fost realizat chiar la cererea multor mame.

Lasă un răspuns