MAMA START UP – ARTE CULINARE

Tu cât de mult crezi în ideea ta?

Dacă ești mamă și ai o idee sau chiar ai inițiat un business în domeniul artelor culinare, te invităm la cea de-a doua ediție a competiției MAMA StartUp, marca Work At Home Moms Romania.

TEMA: ARTE CULINARE

Poți câștiga ingrediente, ustensile, cărți și locuri la evenimente de nutriție oferite de sponsorii noștri.

Solicită detalii până pe 5 iulie pe
Dacă știi o mamă interesată de competiție, dă-i de veste negreșit!

*valabil pentru mamele din București sau care au disponibilitatea de a se deplasa în București dacă sunt selectate

Detalii sponsori:

totul-despre-raw-logo

totul despre raw – POVEȘTI ale celor care și-au schimbat viața și au dat patiseria tradițională pe fructe și nuci, INSPIRAȚIE și SOLUȚII pentru cei care nu știu de unde să înceapă, unde să-și programeze sesiunea de shopping și ce să aleagă de acolo.

Premii oferite: 4 bilete la evenimentele proprii și un ebook

totul despre raw ®
cea mai mare comunitate dedicată stilului de viață raw din România

Este formată din toți cei care au decis să înlocuiască cartofii prăjiți și cașcavalul pane din meniul de prânz cu hrană vie și produse organice, cosmeticele și cremele pline de chimicale din trusa de îngrijire personală cu altele noi, fără parabeni dar pline de nutrienți, și gândurile negre din rutina de zi cu zi cu optimism și stare de bine.

Scopul lor este ca 1.000.000 de oameni din România să înceapă să ia decizii conștiente în ceea ce privește stilul lor de viață. Cu cât mai raw cu atât mai bine. Și pentru a vă arăta că e mai mult decât simplu și ușor, au creat Gătim și noi ceva bun? >> ebook.totuldespreraw.ro. Un eBook plin de rețete ușoare pentru a sărbători fiecare zi cum se cuvine, în stil delicios și sănătos. Îi puteți cunoaște mai bine pe Facebook.com/TotulDespreRaw sau abonându-vă la revista lor săptămânală pe totuldespreraw.ro.

Raw Generation Expo, Editia IVwww.LigiaPop.ro – Autor, raw chef, gazda show-urilor Ligia’s Kitchen și De vorbă cu Ligia

Premii oferite: 3 cărți: Rețete vegane fără foc, Germeni și vlăstari, surse de sănătate și energie și Jurnal de sarcină, Sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos.

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a cinci cărţi: Paşi în lumea muzicii, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari. Surse de sănătate şi energie şi Jurnal de sarcină. Sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online (“Ligia’s Kitchen” şi “De vorbă cu Ligia”). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Ca si castigatori veti putea primi un set format din cartilor scrise de Ligia Pop. Setul contine trei carti scrise de Ligia: “Jurnal de Sarcina: Sfaturi pentru o Nastere Naturala si un Bebe Sanatos, “Retete Vegane Fara Foc” si “Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie“.

Pentru o prezentare a cartilor, vizionati video-urile de mai jos.

logo pukka food

 

www.pukkafood.ro –  Magazin de produse alimentare ecologice și tradiționale. Și ceva în plus.

Premii oferite: produse bio în valoare de 250 de lei

logo prajiturimcuspor

www.prajiturimcuspor.ro – Prăjiturim este un furnizor specializat în distribuția echipamentelor, a ustensilelor, decorațiunilor și ingredientelor necesare obținerii în bucătărie a unor rezultate de excepție.

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns