Teatru cu umbre alaturi de Viviana Cristea, mama WAHM din Constanta

Dragi copii şi mari şi mici, alături de ale voastre mămici, vă invităm cu bucurie la un frumos atelier numit Teatru cu umbre, alături de Cristea Viviana, mamă WAHM, şi Work At Home Moms România*
*Constanta

Teatrul cu umbre este acea formă a artei spectacolului în care personajele unui scenariu prind viaţă prin intermediul actorilor păpuşari care veţi fi chiar voi … şi o sursă de lumină.

În esenţă, spectacolul va fi unul pentru minte şi suflet, pentru copii curioşi şi veseli, ce ştiu să descopere lumea mereu cu zâmbetul pe buze … şi de la care veşnic avem câte ceva de învăţat noi, adulţii.

De aceea, aveţi acum ocazia de a vă exersa talentele de creatori direct în procesul de confecţionare a celor necesare în spectacol, cât şi talentele de actori iscusiţi şi plini de har care vor pune în scenă minunata şi nemuritoarea poveste “Capra cu trei iezi ” pe care cu toţii o cunoaştem şi o îndrăgim atât de mult, în cadrul fermecătoarei Căsuţe cu Tărtăcuţe, gazda noastră timp de două ore, sâmbătă 15 noiembrie, ora 11.

– Pentru copii între 6 şi 10 ani
– Număr minim de participanţi: 7 copii

Pret de înscriere: 20 ron
Înscrierile se fac pe mail:

Despre Viviana Cristea, mama WAHM:
“Sunt mămica a doi copii minunaţi, Alexandru 9 ani şi Iarina 3,6 ani şi locuiesc în Constanţa.
Profesia mea de bază este Educator înv. special (cu studii de Psihologie absolvite), dar handmade-ul reprezintă modul meu de a mă exprima în momentul de faţă (creez şi expun în cadrul magazinului de pe breslo -Cristeaviviana)

teatru cu umbre

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns