Gabriela Ciocan – Marketing Manager Online

DSC_7220 modif modif

Ma numesc Gabriela Ciocan si sunt Marketing Manager Online si Trainer de Marketing Online specializat pe dezvoltarea strategiilor de marketing online si a celor de email marketing.
Pot spune ca “traiesc si visez” digital de peste 6 ani.

Sunt mama a unei fetite in varsta de 4 ani pe care o ador enorm de mult. Sunt o persoana activa, cu multe actvitati profesionale in zona digitala. O parte din ele le rezolv de acasa, putand sta astfel mai mult cu fiica mea.

Prima mea tangenta cu marketingul online a fost in 2008, cand am hotarat sa dezvolt un site de prezentare alaturi de un coleg programator. Pentru asta a fost nevoie de multa munca de cercetare, prin care nu numai ca am invatat foarte multe lucruri despre marketingul online, dar am si pus bazele unei viitoare cariere in domeniu.
Pasiunea mea pentru marketing online a venit in timp, nu a fost o cariera pe care am ales-o in mod specific. De fapt, pot spune ca momentul in care am simtit o adevarata dragoste pentru acest domeniu, a fost atunci cand am lucrat ca si Specialist in Marketing pentru un magazine de decoratiuni. Acolo mi-am adus contributia la dezvoltarea magazinului online .

Odata intrata in lumea digitala, am inceput sa invat din ce in ce mai multe lucruri despre promovarea online, strategia de marketing online, branding, link building, user experience si multe, multe altele. Cu cat ma implicam mai mult in diverse arii ale acestui domeniu si incepeam sa cunosc diferitele lui fatete, cu atat imi doream sa stiu si mai multe. Testam tot felul de strategii pentru a vedea cum evoluaza lucrurile si asta ma facea sa indragesc si mai mult marketingul online. In acelasi timp, am avut si ocazia de a invata cele mai bune practici SEO, on-page si off-page, astfel incat sa pot face ca traficul unui site sa creasca organic si sa monitorizez aceasta crestere prin Google Analytics.

In 2012 si 2013 am avut ocazia sa lucrez cu o companie multinationala care activa in Polonia, Slovacia, Italia, Franta si Romania. Acolo am invatat ce inseamna cu adevarat Email marketing dar si cum pot folosi Google Adwords pentru promovarea site-urilor. Setea de cunoastere m-a motivat foarte mult sa aprofundez cunostintele de baza pe care le aveam deja. Prin intermediul acelui proiect am invatat cum sa creez campanii de email marketing si sa trimit newslettere catre baza de date si cum sa segmentez clientii astfel incat acele campanii sa isi atinga publicul tinta si obiectivele.

Ce ma atrage cel mai mult la acest domeniu sunt strategiile pe care le pot folosi pentru a aduce noi vizitatori, transformadu-i in clienti fideli. Consider foarte utile uneltele de monitorizare a activitatii utilizatorilor pe site-uri, ce cauta, pe ce dau click, ce zona ii atrage si imi place ca pot folosi aceste informatii pentru a creea site-uri mai bune si campanii de email marketing mai eficiente.

Din anul 2013 lucrez ca si Specialist in Marketing online in cadrul unei companii care activeaza in domeniul mobilierului office. Aici, impreuna cu echipa mea, am dezvoltat site-ul de prezentare al firmei. M-am ocupat personal de tot ceea ce tine de continutului site-ului, de la stabilirea designului pana la optimizarea SEO care a ridicat site-ul in motoarele de cautare, pana la link building si planning digital.

In afara jobului de zi cu zi, am si un proiect personal – magazinul online care sper sa devina concurenta serioasa pentru magazinele online de profil.

Datorita pasiunii mele pentru Marketingul Online, am descoperit o alta latura a mea, si anume aceea de Trainer. Mi se pare fascinant sa vorbesc altor persoane despre un domeniu pe care il cunosc atat de bine. Imi place foarte mult sa imi impartasesc cunostintele, sa ii educ si pe altii in domeniul Marktingului Digital, sa le prezint beneficiile si diferite strategii ce ii vor ajuta sa isi dezvolte un business online sau sa inceapa o cariera in acest domeniu.
Sper ca in viitor sa cresc in continuare din punct de vedere profesional. Imi doresc sa implementez cat mai multe strategii de marketing, in cat mai multe domenii, pentru a le face cunoscute pe piata romaneasca si de ce nu, chiar si pe cea internationala.

diploma marketing online

diploma google adwords

SERVICII PROPUSE

1. Adminstrare/Creare Campanii adwords
Google AdWords este cea mai rapida si accesibila metoda de a obtine vizitatori calificati catre site chiar in momentul in care ei doresc sa cumpere un produs sau serviciu.
In cazul in care site-ul tau suferă de o lipsa de trafic, solutia cea mai rapida si usoara este de a crea o campanie Google AdWords orientata spre obiectivele necesare businessului care se stabilesc initial (cresterea traficului, cresterea numarul de lead-uri, cresterea numarului de clienti care achizitioneaza de pe site, etc…)
In 24 de ore poti avea un flux constant de vizitatori pe site-ul tau.
Nu există nici o alta solutie de marketing online care sa-ti aduca trafic calificat imediat, precum Google AdWords.

Unul dintre cele mai importate lucruri pe care sistemul de promovare Google Adwords le are implementat este ca plata se face numai cand cineva da clic pe anuntul tau. Acest lucru inseamna ca poti masura/monitoriza cat de eficienta este campania ta de adwords, de exemplu (numarul de utilizatori ce au vazut anuntul tau, ce parte din ei au accesat site-ul si in final s-au transformat in cumpararatori.)

Doriți sa aveti clienti care convertesc, incepeti chiar de azi cu Campanii AdWords sau optimiza-ti chiar acum campania actuala care ruleaza.

Rezultatele campaniei de adwords se pot vedea in termen de 24 ore de la lansarea ei.

Rezumatul celor 7 avantaje ale publicitatii Adwords:
1. Reclama ta apare doar persoanelor interesate.
2. Reclama ta apare doar atunci cand clientul are nevoie.
3. Poti monitoriza impactului campaniei.
4. Poti analiza comportamentul persoanelor care iti acceseaza site-ul.
5. Schimbarile efectuate sunt vizibile foarte rapid in sistemul de cautare.
6. Ai control asupra bugetului: tu decizi care este bugetul acordat campaniei.
7. Plata pe click/ plata pe vizitator.

2. Campanii Facebook Ads
Promovare prin Facebook Ads
Administrare pagini
Monitorizare/Optimizare campanii
Raportare

3. Email marketing
Constultanta si strategie, creare si reactivare baza de date
Concepere/Creare continut newsletter
Design newsletter

4. Dezvoltare magazine online/ site-uri de prezentare
Stabilire functionalitati magazine atat pentru user cat si pentru administrator in functie de domeniul de activitate (inclusiv activitatea de SEO on site)
Supervizare programator privind implementarea functionaltiatilor solicitate
Web Design
Consultanta in alegerea platformei pentru dezvoltarea magazinului online/site-ului de prezentare

5. Definirea strategiei /canalelor de marketing online
Analiza sistemului de marketing online deja implementat
Trasarea obiectivelor necesare dezvoltarii activitatii in zona digitala
Definitivarea canalelor si mijloacelor care urmeaza sa fie folosite in dezvoltarea activitatii
Planificare campanii marketing online

6. Imbunatatirea strategiei de continut pentru a genera trafic organic

7. Monitorizarea campaniilor de promovare
Asistam clientul pe parcursul implementarii
Oferim consultanta avand ca obiectiv imbunatatirea activitatii desfasurate
Optimizarea metodelor de marketing folosite

8. Teste Creative
Bannere
Advertorial
Comunicat de presa

Modul de consiliere:
– Intalnire fata-in-fata – pentru Bucuresti/ilfov
– Telefon
– Email

Date de contact:
Gabriela Ciocan
Telefon: 0724511372
Email:
www.ergalamedia.ro

Membrele comunitatii Work At Home Moms beneficiaza de:
– Audit gratuit pentru campania adwords, daca au in derularea vreuna
– 5% reducere pentru serviciile: – campanii facebook, definirea strategiei de marketing online

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns