GABRIELA ILICEA – EXPERT CONTABIL

Ma numesc Gabriela Ilicea, sunt expert contabil, membru CECCAR Bucuresti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul contabilitatii si consultantei fiscale.
69658_298751250246830_1637762350_n
Sunt mamica unui baietel minunat de 2 ani si dupa ce am nascut am inceput sa lucrez de acasa. Astfel pot avea grija de baietelul meu si pot sa-mi continui activitatea profesionala.

M-am bucurat foarte tare cand am aflat ca exista Asociatia Work at Home Moms, aici gasind mame cu preocupari, aspiratii si motivatii asemanatoare cu ale mele,prin intermediul asociatiei gasind posibilitatea de a oferi consultanta fiscala mamelor care au nevoie de indrumare in domeniul fiscal si contabil.

Proiectul meu:
http://www.accounting-one.ro/

SMART ACCOUNTING SERVICES este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar- contabil, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.).

Fiecare companie afacere are obiective si nevoi diferite, iar SMART ACCOUNTING SERVICES va poate oferi solutia ideala pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere.

Misiunea noastra este sa asiguram clientilor servicii profesionale de consultanta fiscala si contabilitate de inalta calitate, la preturi competitive. Impreuna construim o relatie bazata pe calitate, profesionalism si incredere. Abordarea aleasa de noi presupune simplificarea procedurilor de lucru.

Serviciile oferite de firma noastra includ:
-Consultanta fiscala;
-Evidenta financiar-contabila completa pentru orice tip de activitate desfasurata;
-Supravegherea lucrarilor de contabilitate;
-Servicii de salarizare si administrare resurse umane;
-Servicii de tax planning.

Date de contact:
S.C. SMART ACCOUNTING SERVICES S.R.L.
E-mail:
Telefon 0733.406.249

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns