Introducere in Arta Ceramicii, Bucuresti

Asociatia Work At Home Moms va invita alaturi de Crina Cranta la primul atelier de “Introducere in lumea ceramicii” – atelier de modelaj si decor.

Vom invata sa ridicam un obiect la mana, prin diferite tehnici: tehnica snurului, placi, tehnici mixte. Spre deosebire de lucrul la roata, modelajul liber este mai usor de controlat pentru un incepator iar varietatea formelor practic nelimitata. Atelierul incepe cu trasarea ideilor pe hartie apoi o scurta introducere in materialele disponibile si o demonstratie referitoare la tehnicile de lucru inainte de a crea propriile obiecte. Cateva optiuni: linguri, platouri, cani, ulcioare, untiere, sapuniere, statuete, cutii de bijuterii, panouri decorative,dream catchers, instrumente muzicale.
*acesta este un atelier practic cu rol de a indruma mamele in alegerea unui nou drum si in descoperirea unei pasiuni ce poate deveni activitate de sine statatoare.

Data si loc: 12 august, ora 17:00 -19:00. Locatie: Art Time (Str. Popa Nan 10)

Inscrieri:

Despre Crina:
Crina Cranta este fondatoarea Kabinet, atelier-galerie nomad unde materializeaza idei si emotii din tot felul de materiale naturale si tehnici.

Pentru partea de training a creat Arte Liebere, la
fel de mobil si spontan dar activ in campul educatiei non-formale & vocationale.
Are si alte proiecte in desfasurare, precum Gradina din Gura Siriului, o gradina din cartierul Titan unde practica permacultura & tehnici de gradinarit sustenabil alaturi de iepurasi si puisori de gaina sau Revista Biskuit – o revista virtuala despre lumea ceramicii.

Afis: Imagine People
Parteneri media:
www.SuntParinte.ro, www.Didactic.ro,
www.CalendarulMagic.ro, www.UrbanKid.ro, www.GoKID.ro, www.ozzy.ro,www.MamicaActiva.wordpress.com, www.TuSiBebe.wordpress.com,www.BucurieVerde.ro, www.Diversificare.ro,
www.Euparinteghemotoc.blogspot.ro, www.bebelu.ro,www.SuntParinte.ro, www.ClubulDeParenting.ro, www.ancabalaban.ro,www.blogulmameiincepatoare.wordpress.com, www.ed4lead.ro,www.MamaAreBlog.blogspot.ro, www.BlogDeParinti.info, www.centrul-9luni.ro, www.mamadeprofesie.ro, www.laurabucur.ro,www.ouzoland.com, www.smartandhappychild.ro, www.qbebe.ro/,www.parenting.fiiunnume.ro
www.aromedepoveste.ro/
www.stiripentrucopii.com/,
Familie-Implinita.ro/

olarit

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns