Consultanta marketing digital si dezvoltare web

Servicii de marketing digital integrate si de dezvoltare web

 

Serviciile de marketing online si de dezvoltare web sunt oferite de Gabriela Ciocan prin intermediul agentiei de marketing digital www.ergalamedia.ro fondata in 2013 cu scopul de a ajuta cu precadere companiile care sunt in faza de start up.

Ce fac in prezent?

In prezent imi desfasor activitatea in diverse companii:

Marketing Manager Online in cadrul unei companii cu produse pentru gradina.

Trainer de Marketing Online si de Email Marketing.

Fondator al agentiei de servicii integrate de marketing online ErgalaMedia.

Cofondator al unei companii de prestari servicii de montare mobila.

Detin Certificare in Digital Marketing Professional in cadrul institutiei Digital Marketing Institute, 2013 octombrie

Cine sunt?

Experienta mea legata de zona online a inceput cu vreo 6 ani in urma. Despre mine pot spune ca “traiesc si visez” digital de peste 6 ani.Pasiunea mea pentru marketing online a venit in timp, nu a fost o cariera pe care am ales-o in mod specific.

In general sunt o persoana autodidacta, dar nici orice alta sursa de invatare nu o exclud, prin urmare investesc in dezvoltare personala cu tot ceea ce inseamna: participarea la diverse evenimente/workshopuri, citesc carti, bloguri.

Sunt o persoana foarte activa, ceea ce ma determina sa fiu angrenata in diverse proiecte/activitati legate in mod special de zona digitala. Domeniile pentru care am dezvoltat diverse proiecte/strategii de marketing online si pe care le-am ajutat sa-si atinga obiectivele sunt: casa si gradina, workshopuri/traininguri, copii, cosmetice bio, fashion – rochii de mireasa, psihoterapie, stomatologie.

Servicii:

Concretizarea obiectivelor de marketing online se pot atinge accesand urmatoarele tipuri de servicii din zona digitala:

  • Consultanta si planificare de strategie campanii online
  • Consultanta si dezvoltare magazine online si site-uri de prezentare
  • Campanii de promovare folosind PlatformaAdwords (SEM)
  • Campanii de optimizare SEO on site si off site
  • Campanii de Email Marketing
  • Campanii prin Social Media
  • Analizarea si optimizarea campaniilor online aflate in derulare
  • Consultanta oferita pentru orientarea in zona de marketing online – fata in fata in Bucuresti, skype – restul tarii
  • Webinarii de Marketing Online sau Google Adwords unu la unu

 

Tarife:

Costurile serviciilor sunt personalizate in functie de complexitatea proiectelor, mai putin ultimele 2 enumerate mai jos care au tarife fixe.

  • Consultanta oferita pentru orientarea in zona de marketing online – fata in fata sau skype in Bucuresti, skype – restul tarii – 70 lei/ora, minim 3 ore.
  • Webinarii de Marketing Online (5 ore) sau Google Adwords (5 ore)unu la unu – 70 lei/ora.

Desfasurarea serviciilor de marketing online se poate realiza de la distanta, comunicarea facandu-se telefonic/email/skype/aplicatii comune unde puteti vedea statusul proeictului/comentariile/etc.

Beneficii:

Motivul principal care sta la baza dezvoltarii proiectului de consiliere a mamelorWAHM pentru zona digitala izvoraste din dorinta de a le sprijini pe cele active și conștiente de importanța lor vitala in cadrul familiei, cat si urnirea celor care inca mai stau pe ganduri in a porni catre dezvoltarea ideii/pasiunii pe care o au.

Pe langa acest motiv as mai adauga si siguranta pe care o vor avea daca vor merge in dezvoltarea afacerii alaturi de o persoana calificata pe zona digitala sau in cunostinta de cauza daca vor participa la webinariile de marketing online/google adwords/seo. Acestea din urma iti pot da mai multa incredere in pasii pe care vrei sa-i faci ca sa-ti dezvolti afacerea, pentru ca vei arde cateva greseli majore pe care esti pasibila sa le faci daca nu te informezi.

Contact:

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns