Idei de cadouri pentru barbatii din familie

Ne apropiem din nou de perioada anului în care toată lumea caută idei de cadouri. Pentru soți, soții, copii, rude și prieteni. Eu mă pregătesc din timp – urmăresc personajele în cauză – tata, soț, bunic, socru și apoi îmi las imaginația să zburde. Ador cadourile personalizate, unice, pe care le simt că-s din suflet. Adevărul e că pe mine mă faci ușor fericită: cu o carte și o cutie frumos pictată. Când vine vorba de bărbații din familie, ei bine, lucrurile se complică puțin. Am impresia că așa e peste tot, drept urmare am pus la cale o listă de idei de cadouri unul și unul. Făurite de mâini magice de mămici. Cadouri speciale.

1. Pentru cei mai mici, bărbați în devenire, Raluca de la Agugu Handmade propune jucării 100% sigure pentru bebeluși, din bumbac, cu umplutură hipoalergenică. Sunt parte din suflet de mamă, testate de puiul (ei) de om.

agugu

Agugu Handmade este o poveste frumoasă despre noi, despre mame și copilași mici care au intrat în lume cu vise mari, despre întâmplări cu personaje adorabile pe care vă invit să le descoperiți împreună, clipă de clipă.
Sunt zeci de personaje de poveste, colorate, vesele, vorbărețe, cântăcioase care au apărut în clipele mele libere numărate pe degete în zilele minunate în care veghez somnul puiului meu.

Găsiți jucăriile Agugu Handmade aici.

 

2. O idee de cadou care cu siguranță ar avea un succes nebun la soțul meu este coșul gourmet pentru Crăciun pregătit de Cristina Spătaru de la La foc mic. Coșul ăsta conține minuni, una mai apetistantă ca alta – terină cu fistic și merișoare, un pate cu jeleu de vin și piper roșu, o dulceață condimentată de ceapă roșie și o surpriză dulce.

O colecție de gusturi și texturi bogate minunat de potrivite pentru un aperitiv între prieteni, alături de un vin bun de dezlegat limbile – nu mult, doar până scoți din cuptor o friptură senzațională de sărbători!

Coșul poate fi comandat aici, dar atenție, trebuie să-i dați Cristinei de veste din timp! Prețul coșului este de 55 RON.

spataru

Cristina Spătaru ar putea fi “corporatista care învață să gătească sau mami ajunge la legume pasate la terină în trei pași simpli.” A învățat să gătească și-a testat talentul pe prieteni după care a dat drumul proiectului La foc mic. Aventura de-abia a început! Găsiți mai multe informații aici.

 

3. Și după așa o gustare delicioasă, ce poate fi mai dulce decât desertul? Un somn bun poate? Pentru asta, propunerea Mariei de la BulinaStudio cade la țanc. Arhitect și mămică de băiețel, ea realizează perne, jucării și jucării cu rol de pernă, personalizate. Sunt din materiale naturale, cu umplutură ce nu produce alergii

bulina

Pentru tătici, Maria ne propune modele inedite, de asemenea poate realiza la comandă exact ce vă doriți. Mie una-mi place la nebunie perna pentru un tătic pirat. Și cea galbenă. Și cea în formă de balenă. Ce mai, nu-i ușor să alegi!

Produsele de la BulinaStudio le găsiți aici.

Și dacă totuși după somnul bun, tăticii și bunicii oftează în continuare după ceva dulce, fetele de la Camera de Zi vin cu o idee de cadou care să-i facă fericiti.

Un coș cu bunătăți de casă, gust și aromă fără egal.

Cadouri cu suflet pentru cei dragi. O jucarie, o carte minunata si dulciuri delicioase, ambalate toate pentru un cadou de neuitat.

 

4. Pentru bărbații din viața voastră, Camera de zi = povești și dulciuri de casă = Rucxandra și Valentina au pregătit o cutie specială, așa, ca pentru oameni speciali. Conține un minicozonacel de casă, sărățele cu parmezan și chimen (100 grame), biscuiți cu avocado și ciocolată, dulceața de vișine, o machetă auto de curse și cutia cadou.

Prețul unui astfel de pachet este de 100 RON.
Dacă-ți dorești și alt conținut, trebuie doar să trimiți un mesaj.

Mai multe detalii despre Camera de Zi și minunățiile produse de cele două fete cucuiete, găsești aici.

camera de zi

 

 

5. Dacă tot nu v-am convins și n-ați găsit ceva ce să facă click, Vera de la Adrianart vine cu altă idee. Tricouri set tată fiu, x-box. Tricourile sunt din bumbac (fruit of the loom sau stedman) si sunt pictate manual. La cerere, evident, pot fi personalizate, dupa poftă și gust, cu numele copilului sau al tatălui. Timpul de execuție este de 3-4 zile și prețul unui set este de 130 RON.

Vera, precum și alte modele și detalii, sunt de găsiți aici.

tricouri

 

6. O alta idee care-mi vine-n minte, se adresează mai ales băiețeilor și vine de la Mame de Poveste, proiect de suflet – povești care însoțesc o jucărie cusută cu drag. Personajul care e scos în față, mândru reprezentant e Fluturaș cel Delicat, un băiețel timid care-i luat peste picior de colegii de la grădiniță. O poveste cu tâlc – de ce nu ne place împărțirea pe culori, de ce rozul nu-i doar pentru fete și o jucărie moale și de ținut aproape.

Pe Fluturaș cel Delicat (dar și alte personaje făurite de cele două mame, Alexandra și Vera) îl găsiți aici.

fluturas

Prețul unei jucării cu a ei poveste este de 65 RON (plus taxe de expediere)

 

7. Nu ne putem abține si vă povestim și despre noua noastră descoperire: uleiurile presate la rece, produse în Maramu’ 🙂 de o wahm alături de al ei tată.
Toate din semințe românești, presate la rece, netratate chimic, decantate natural si nefiltrate.
Aici o gasiți pe Nicoleta.

ulei la rece

 

8. Vă mai povestesc și despre Andreea Călinescu de la Andres Design  care migălește rucsacei pentru băieți, dar și cămăși tata-fiu!

rucsaci copii

După o astfel de listă plina de idei bune, sunt convinsă că veți găsi ceva pentru fiecare bărbat important din viața voastră!
Să nu uităm, toate proiectele prezentate mai sus, aparțin mamelor din comunitatea Work At Home Moms România. Le sprijinim, nu-i așa?

Material realizat de Alexandra Varnava – Ouzoland.com

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

This Post Has 0 Comments

  1. Andreea Calinescu

    Multumesc mult pentru includere! Sarbatori Fericite tuturor si multa inspiratie, dragi mamici!

Lasă un răspuns