15 idei pentru gestionarea unei afaceri handmade, Cluj Napoca

15 idei pentru gestionarea unei afaceri handmade, Cluj Napoca – 3 septembrie 2016

Fie că aveți deja o afacere în domeniul handmade, fie că vă doriți să începeți una, gestionarea ei este întotdeauna o provocare deoarece o singură persoană relizează simultan mai multe job-uri.

Ce?
Vă invităm la un atelier unde vom discuta despre gestionarea unei afaceri handmade, pornind de la 15 idei de bază care vor atinge subiecte precum organizarea timpului, design-ul produsului, medii de promovare on-line și chiar aspecte de auto-cunoaștere. Trainerul nostru este Anca Milchis.
Ca de obicei, va fi un atelier interactiv unde Anca ne va împărtăși din experiența ei și va dori să învete lucruri noi din experiența voastră.

Cu cine?
Anca Milchiș administrează un magazin on-line cu invitații de nuntă pe platforma etsy.com (https:\/\/www.etsy.com\/shop\/ancamilchis).
Este mamă, autoare de cărți pentru copii și formator. Susține ateliere pentru adulți pe teme hand-made și ateliere cu marionete pentru copii.

Cu ce?
Cu multă voie bună și dorință de auto-cunoaștere. Dacă ați creat deja produse cu mâinile voastre vă încurajăm să aduceți cu voi minimum o bucată. Pentru cine?
Pentru oricine este interesat de domeniul hand-made și dorește să afle mai multe despre gestionarea unei afaceri sau dorește să împărtășească din experiența de până acum.

Când?
Sâmbătă, 3 septembrie 2016, ora 10

Unde?
La sediul AIVI, Str. Octavian Petrovici nr. 22, Ap. 4, Cluj -Napoca.

Taxa : 35 Ron
Inscrieri:

Asociatia Work At Home Moms se implica in promovarea acestei initiative si salutam cu drag temele abordate de Anca Milchis in vederea sustinerii si indrumarii altor mame antreprenoare.

Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns