Handmade concept by Andreea

Handmade concept by Andreea

Sunt mama lui băiețel de 3 ani si 8 luni și o data cu apariția lui Andrei, viața mea s-a schimbat radical, mi-am schimbat valorile și m-am schimbat ca om, ca femeie !

De profesie sunt economist, dar de cand ma stiu sunt o fire creativa! Pe parcursul carierei mele am descoperit cu interes ca, indiferent in ce directie ma indreptam, nu ma conformam niciodata la standarde.

Imi placea sa identific aspecte unice care sa ma reprezinte, venind mereu cu solutii inovative si creative. Aceasta sete de originalitate m-a determinat acum patru ani sa fac o schimbare radicala si sa ma dedic oamenilor, sa vin in sprijinul lor ca trainer motivational, life coach si indrumator in ateliere de creativitate.

Am lucrat 15 ani in formare profesionala a adultilor atat in cadrul organizatiei cat si in afara organizatiei in care imi desfasuram activitatea, precum si in proiecte multinationale.

Experienta multiculturala pe care am acumulat-o in echipele din care am facut parte, m-a inspirat sa gasesc mereu solutii variate de lucru in diferite contexte culturale si profesionale.

Desi expertiza mea este in lucrul cu adultii, am simtit o reala chemare si pentru lucrul cu copiii. De 3 ani dezvolt in paralel ateliere de creatie pentru grupe de copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani si 6-12 ani. Iubesc oamenii, natura, linistea, marea, calatoriile, cred ca nimic nu este intamplator in viata si cred in puterea prezentului aici si acum. Cred cu tarie in dezvoltarea personala ca un proces continuu, iar motto-ul care ma defineste este “Devino schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” M Gandhi.

handmade-concept-by-andreea-003

 

handmade-concept-by-andreea-005

 

handmade-concept-by-andreea-008

 

handmade-concept-by-andreea-009

 

Handmade-concept-by-Andreea-026

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns