AllPacka.ro – Platforma comparativa de preturi online pentru servicii de curierat

allpacka-ro
Ce este Allpacka.ro?

Allpacka este o platformă online care intermediază servicii de curierat folosind un principiu extrem de simplu: colectează comenzile de livrare de la mai multe persoane (fizice sau juridice) și astfel poate obține discounturi de 50-70% de la firmele de curierat, asigurându-ne că aceste discounturi se regăsesc în prețurile pe care le primești tu!

Știm cât de important este să poți trimite colete către clienți tăi, fără să îți faci griji că plătești un cost prea mare! De aceea avem vești bune pentru tine – Allpacka.ro este singura platformă online prin intermediul căreia livrezi coletul oriunde în țară sau străinătate, la tarife fixe, fără taxe pentru KM suplimentari, indiferent de destinație!

Prețurile vor fi întotdeauna avantajoase pentru tine, iar garanția ca vei primi cel mai bun serviciu o oferim noi, prin intermediul partenerilor cu care lucrăm (UPS, DPD, TCE, GLS și Gebruder Weiss), lideri mondiali în domeniul livrărilor, care sunt flexibili, rapizi și de încredere.

Pentru membrele Asociației Work at Home Moms, avem o ofertă specială! Allpacka îți oferă un discount de 10% pentru toate coletele trimise în luna decembrie, prin folosirea cuponului de reducere WAHM.

Atfel vei obține prețuri începând de la 10,80 lei + TVA/1 kg! Pentru a beneficia de ofertă tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi gratuit aici http://allpacka.ro/inregistrare/ și să introduci cuponul de reducere WAHM la pasul 3 din formularul de comandă.

Intră pe Allpacka.ro, compară prețurile și condițiile de livrare de la partenerii noștri și alege varianta optimă pentru tine.

Curierat rapid, sigur și convenabil ca preț!

Pentru o ofertă personalizată ne poți contacta la

  Recomanzi articolul acesta?
Trimite și prietenilor

Lasă un răspuns